Αρχική InfoBaby Τοκετός Ασύρματη κάμερα "φύλακας άγγελος" των πρόωρων μωρών - Ανιχνεύει τυχόν επιπλοκές και ειδοποιεί άμεσα

Ασύρματη κάμερα "φύλακας άγγελος" των πρόωρων μωρών - Ανιχνεύει τυχόν επιπλοκές και ειδοποιεί άμεσα

Επιστήμονες στην Ελβετία ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι έχουν αναπτύξει μια ασύρματη κάμερα μέσω της οποίας θα μπορεί να γίνεται παρακολούθηση των ζωτικών οργάνων των πρόωρων μωρών, αντικαθιστώντας έτσι τα διάφορα μηχανήματα απευθείας στο σώμα των νεογνών, που καθιστούσαν τις κινήσεις τους πολύ άβολες.

Τα μηχανήματα - αισθητήρες στο δέρμα των μωρών έδιναν έως και 90% λανθασμένους συναγερμούς σε διάφορα περιστατικά που καταγράφηκαν και αφορούσαν κυρίως τις διάφορες κινήσεις των πρόωρων νεογνών.

Ο επικεφαλής της κλινικής νεογνών στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ζυρίχης δήλωσε πως οι αισθητήρες και οι λανθασμένοι συναγερμοί συνεπάγονται συνεχείς ελέγχους στα μωρά και αυτό είναι εξαιρετικά άβολο αλλά και προκαλεί συνεχές άγχος στις νοσοκόμες, έτσι αναπτύχθηκε η τεχνολογία της ασύρματης κάμερας.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.