Αρχική InfoBaby Τοκετός Κρήτη: Πήγε στο νοσοκομείο λόγω αιμορραγίας και γέννησε αγνοώντας ότι είναι έγκυος

Κρήτη: Πήγε στο νοσοκομείο λόγω αιμορραγίας και γέννησε αγνοώντας ότι είναι έγκυος

Μέχρι σήμερα τέτοιες ιστορίες σας μεταφέραμε από το εξωτερικό μέχρι που που ανάλογο περιστατικό συνέβη στη Κρήτη. Ο λόγος για τον ερχομό του πρωτού παιδιού ενός ζευγαριού που η μαμά δεν ήξερε ότι κυοφορεί. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας τον επειδοσιακό τρόπο που μια οικογένεια υποδέχθηκε το πρώτο της μωράκι.

Η κολπική αιμορραγία που ήταν τελικά τοκετός

Λίγο μετά τις 07.00 το πρωί του Σαββάτου, στο ΤΕΠ του Βενιζελείου Νοσοκομείου έφτασε μια γυναίκα 42 χρόνων με έντονους πόνους και κολπική αιμόροια. Οι γιατροί στο ΤΕΠ ζήτησαν τη συνδρομή των γυναικολόγων του νοσοκομείου, που διαπίστωσαν τί συνέβαινε. 'Ομως πριν καλά καλά η γυναίκα προλάβει να μπει στο χειρουργείο, ξεπρόβαλε ... ένα κεφαλάκι μωρού.

Όπως είπε στο Cretalive, ο διευθυντής Μαιευτικής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Γιάννης Ματαλλιωτάκης η γυναίκα δε γνώριζε ότι ήταν έγκυος, ενώ το κοριτσάκι αυτό, το πρώτο παιδί για την ίδια και το σύζυγό της, ήρθε ως ένα απροσδόκητο αλλά υπέροχο δώρο!

Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας και  πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.