Ξεσπά ο Αλ. Μπουρδούμης (και δίκιο έχει) – Ο “Λιγδιάρης” είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω”

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του έχουν πέσει θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης και η αλήθεια είναι ότι ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης παρακολουθεί στενά όλες αυτές τις μέρες τις εξελίξεις πάνω στο μείζον θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης που συμβαίνουν στο χώρο του.

Έτσι, σήμερα, έπιτα και από τη συνέντευξη Τύπου της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, όπου ανοιχτά κατονόμασε τον ηθοποιό-σκηνοθέτη που κατηγορείται για σωρεία κακοποιητικών πράξεων ιδίως απέναντι σε παιδιά/έφηβους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έβγαλε μια ιδιαίτερη αιχμηρή ανάρτηση,  παίρνοντας θέση για τις καταγγελίες  που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Σχετικά άρθρα: Το μυστικό του Tom: Ένα video-animation για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου που βοηθά τα παιδιά να μιλήσουν

Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός με story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρεται στον “Λιγδιάρη”, κάνοντας σαφές λογοπαίγνιο με το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη:“Για να τελειώνουμε: Ο Λιγδιάρης είναι ένας παιδεραστής και τίποτα παραπάνω. Συνεπώς ο Οιδίποδας, ο Μάκβεθ, η Ύβρις, η Νέμεσις, η Κάθαρσις και όλη η τραγικότητα με την οποία επιμένετε κάποιοι να τον ντύνετε έχουν τόση σχέση μαζί του όση η μορταδέλα, το σαλάμι και η φέτα με έναν παιδεραστή μπακάλη. Άντε για να μην τρελαθούμε…”, αναφέρει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Σχετικά άρθρα: Έλενα Ράπτη: “Στόχος μας είναι να μάθουμε στα παιδιά κανόνες αυτοπροστασίας αλλά και να τα κάνουμε να νιώσουν ασφαλή να καταγγείλουν το θύτη”

Πηγή φωτό: Instagram