Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Πανευτυχείς κρατούν το νέο μωρό

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού κρατούν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην αγκαλιά τους τη δεύτερη κόρη τους.

Όπως πληροφόρησε τους ακόλουθούς του στο Instagram ο Ολυμπιονίκης στο άθλημα των κρίκων, η δεύτερη κόρη του ήρθε στη ζωή τρία μόλις λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

«3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της!! Διπλή πλέον η χαρά, διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένειά μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές!!» έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας σε μια ανάρτηση όπου το χέρι του αγκαλιάζει εκείνο της συζύγου του και οι δυο τους αγγίζουν το μικροσκοπικό χεράκι της νεογέννητης κόρης τους.

Τι ζητά ο Λευτέρης Πετρούνιας

Με αφορμή τη γέννηση της κόρης του, ο Λευτέρης Πετρούνιας ζήτησε από φίλους και γνωστούς να μη στείλουν λουλούδια ή αρκουδάκια. «Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα, αλλά αυτή τη στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες», έγραψε ο αθλητής, δίνοντας λεπτομέρειες για τον τρόπο που μπορούν να βοηθήσουν στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η ανάρτηση της Βασιλικής

Η πρωταθλήτρια που έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς στο Σίδνεϊ, το Λονδίνο και το Ρίο ανήρτησε το καλοκαίρι μια φωτογραφία της από την παραλία. Σε αυτή είχε σχηματίσει μια καρδιά με μερικά βότσαλα πάνω στη φουσκωμένη, λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης, κοιλιά της. Η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια αποφάσισε να αποκαλύψει με αυτό τον τρόπο το φύλο του δεύτερου παιδιού τους.

«Είμαι κοριτσομάνα, τι να κάνουμε», έγραφε η Βασιλική Μιλλούση, που αποκάλυπτε ότι και το δεύτερο παιδί της με τον Λευτέρη Πετρούνια θα είναι κορίτσι. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια ακόμη κόρη, η οποία έγινε ενός έτους στις 5 Νοεμβρίου.