Μαύρα μπαλόνια..; Διχάζει η Μελάνια Τραμπ με τον τρόπο που ευχήθηκε στον γιο της για τα 15α γενέθλιά του

Δεν την αφήνουν σε «χλωρό κλαρί» οι χρήστες των social media τη Μελάνια Τραμπ από τη στιγμή που δημοσίευσε τις ευχές της στον 15χρονο γιο της Μπάρον, μέσω Twitter.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, με τις λέξεις «Happy Birthday BTW» (συντομογραφία του By the way = Παρεμπιπτόντως) και μαύρα μπαλόνια με τον αριθμό «15», η τέως πρώτη κυρία των ΗΠΑ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μεταξύ των ορκισμένων haters της και όσων προσπάθησαν να δουν την κίνησή της ως μια αμήχανη προσπάθεια της δόλιας μάνας που μεγαλώνει έναν έφηβο να… μιλήσει στη γλώσσα του:

Κάτω από αυτό το Tweet ακολούθησαν 9.000 σχόλια (!). Κάποια υπήρξαν ψύχραιμα αρνητικά, όπως: «Θα μπορούσατε να βρείτε μια πιο χαρούμενη φωτογραφία. Αυτό δείχνει αρκετά νοσηρό» ή «Χρόνια Πολλά στον Μπάρον, αλλά η χρήση μαύρων αριθμών για τα 15α γενέθλια φαίνεται μάλλον περίεργη» και βέβαια κάποια εντελώς εχθρικά.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι και αυτοί που υπερασπίστηκαν τη Μελάνια Τραμπ λέγοντας: «Μπορούν όσοι μισούν τους Τραμπ να κάνουν ένα διάλειμμα από το μίσος τους;» και «Διαβάζοντας τις απαντήσεις… ο κόσμος είναι τόσο άρρωστος. Μιλάμε για μια γυναίκα που γιορτάζει τον γιο της».

Όσοι μεγαλώνουμε παιδιά στην εφηβεία, πάντως, δεν κρύβουμε και την υποψία, ότι μπορεί νωρίτερα να είχαν μεταξύ τους έναν πολύ μεγάλο καβγά..

Πηγές που γνωρίζουν την οικογένεια, πάντως, αναφέρουν, ότι η 50χρονη Μελάνια είναι μια μητέρα που δίνει πάντα προτεραιότητα στον έφηβο γιο της και κάνει ό,τι μπορεί για να βρίσκεται κοντά του.

Η πρώην προεδρική οικογένεια ζει εδώ και μερικούς μήνες στο ολόδικό τους Mar-a-Lago Club στο Palm Beach της Φλώριντα. Μάλιστα, η Μελάνια αναζητά εκεί ένα καλό σχολείο για τον γιο της.