Μένουμε σπίτι και… βλέπουμε online εξαιρετικές παιδικές ταινίες του KinderDocs!

Μιας που το KinderDocs, τo διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ με βραβευμένες ταινίες φτιαγμένες για παιδιά και νέους, χρειάστηκε να διακοπεί λόγω των έκτακτων εξελίξεων, η λύση βρέθηκε ώστε κανείς να μην χάσει τις αγαπημένες του ταινίες!

Έτσι, με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε σήμερα, τι το KinderDocs ξεκίνησε online προβολές!

Πρεμιέρα σε αυτή τη νέα δράση με ταινίες διαθέσιμες και διαδικτυακά (στο VIMEO), για να τις βλέπουμε on demand όπου και όταν θέλουμε, κάνει η Φινλανδική ταινία Gods of Molenbeek. Η ταινία είναι κατάλληλη για όλους και για παιδιά από 9+, ενώ προβάλλεται με ελληνικούς υπότιτλους.

Δείτε το τρέιλερ:

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Άτος, ο Αμίν και η Φλο. Τρία παιδιά 6 ετών διερευνούν τη σχέση τους με το Θείο. Ο Άτος θα ήθελε να έχει τον δικό του Θεό, όπως ο φίλος του, Αμίν, που είναι μουσουλμάνος. Τον αναζητά στον πανθεϊσμό, στον Ερμή τα φτερωτά σανδάλια ή στον Θορ με την κάπα και το σφυρί. Η Φλο δεν πιστεύει στον Θεό.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ/FESTIVALS: OFFICIAL SELECTION HOT DOCS 2019 • AUDIENCE AWARD – DOCPOINT, HELSINKI DOCUMENTARY FILM FESTIVAL • CRITIC’S CHOICE – DOCPOINT, HELSINKI DOCUMENTARY FILM FESTIVAL • SPECIAL PRIZE – TAMPERE FILM FESTIVAL

Δείτε πάναπλα ΕΔΩ την ταινία με κόστος 4,88 (για 48 ώρες) και κατόπιν ζητήστε να σας στείλουμε το δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό που έχουμε ετοιμάσει ειδικά για αυτήν για να το κάνετε με τα παιδιά σας στο σπίτι.

Μείνετε συντονισμένοι με το KinderDocs στο Facebook γιατί έρχονται και άλλες ταινιές μια και… όλοι Μένουμε Σπίτι!