«Μπαμπά κυκλοφορεί ένα βίντεο στο σχολείο…»: Ο πατέρας της 16χρονης-θύμα revenge porn στη Λέρο αποκαλύπτει

Σέρρες: Μαθήτριες λυκείου διακινούν πορνογραφικό υλικό στο σχολείο από τα κινητά τους

Το μοτίβο τείνει πλέον να γίνει τυπικό: Έφηβη γοητεύεται από έφηβο ή νεαρό άνδρα και ανταποκρινόμενη στο ερωτικό του κάλεσμα αρχίζει να του στέλνει πολύ προσωπικές της εικόνες. Εικόνες που πολύ σύντομα καταλήγουν είτε στα κινητά άλλων είτε να γίνονται όπλα εκβιασμού προς το κορίτσι.

Μια τέτοια υπόθεση ήρθε στο φως προ ημερών και από τη Λέρο, όπου ένας 22χρονος στρατιωτικός και η 16χρονη φίλη του κατηγορούνται ότι παγίδευσαν την 16χρονη που ήταν συμμαθήτρια της ανήλικης κατηγορούμενης και την διέσυραν. Το θύμα κατάλαβε όλα όσα είχαν συμβεί πίσω από την πλάτη της, στο σχολείο, όταν διαπίστωσε ότι βίντεο και φωτογραφίες της, κυκλοφορούσαν στα κινητά τηλέφωνα συμμαθητών της.

Οι δύο νέοι παίρνουν το δρόμο για τον εισαγγελέα, ενώ την ίδια ώρα, ο πατέρας του κοριτσιού, από τα πιο επιφανή πρόσωπα του νησιού, αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη και πώς κινήθηκε ο ίδιος.

Όπως ο ίδιος λέει, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο 22χρονος είχε πει στην κόρη του ότι είναι από την Αθήνα, ότι είναι 19 ετών και ότι άρχισε να της συνομιλεί ερωτικά την 26η Σεπτεμβρίου 2022. Τότε της είχε ζητήσει να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και η 16χρονη του έστειλε φωτογραφίες με τα εσώρουχά της.

Ο πατέρας της 16χρονης κατήγγειλε ότι ο 22χρονος απείλησε το παιδί ότι αν δεν του στείλει εντελώς γυμνές φωτογραφίες θα έστελνε εκείνες με τα εσώρουχά της στην αστυνομία και το κορίτσι επειδή φοβήθηκε υπάκουσε και ακολούθως ο ενήλικος της απέστειλε γυμνές φωτογραφίες δικές του με κρυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Την ίδια ώρα φωτογραφίες του παιδιού άρχισαν να κυκλοφορούν στο σχολείο του.

«Κάποια στιγμή έρχεται η κόρη μου και μου λέει: Μπαμπά κυκλοφορεί ένα βίντεο στο σχολείο… Όταν το παιδί μου ήρθε και μου μίλησε έσπευσα στην αστυνομία που κινήθηκε άμεσα. Μπόρεσαν να γίνουν όλα τάχιστα, επειδή ήρθε το παιδί και μου μίλησε. Γι’αυτό ένα μήνυμα που θέλω να στείλω στα παιδιά είναι, αν έχετε πέσει κι εσείς θύμα να μιλήσετε άμεσα στους γονείς σας!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr ο πατέρας της 16χρονης μίλησε με τον 22χρονο ο οποίος του είπε ότι το έκανε για πλάκα ενώ η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε ότι γυμνές φωτογραφίες του παιδιού έχουν διαρρεύσει σε απροσδιόριστο ακόμη αριθμό ατόμων στο νησί της Λέρου.

Διαβάστε ακόμα:

Ο λόγος που ο Θανάσης Ευθυμιάδης δεν βάφτισε την 15χρονη και την 13χρονη κόρη του

Πανικός στο Καραμανδάνειο: Ανήλικη ασθενής δάγκωσε νοσηλεύτρια και το έσκασε από το νοσοκομείο

Εικόνες τρόμου από κάμερα ασφαλείας: Μικρό κορίτσι κρέμεται από σκάλες εμπορικού κέντρου