Μπισκότα-βάφλες γεμιστά με σοκολάτα

Σε όλους μας αρέσουν οι βάφλες και τα μπισκότα. Εμείς βρήκαμε έναν έξυπνο τρόπο να τα συνδυάσουμε και να απογειώσουμε τη γεύση τους με τη προσθήκη σοκολάτας. Η συνταγή είναι εύκολη, γρήγορη και πάνω απ΄όλα πεντανόστιμη. Με λίγα υλικά και με τη βοήθεια της τοστιέρας αλλά και ενός κουπάτ στρογγυλού θα φτιάξετε ένα απίθανο γλυκάκι!

Υλικά:

1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 ½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας ή βανίλια σε σκόνη
1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο
νουτέλα

Εκτέλεση:

2520_10156596690485442_1931303113123374632_n

Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την βανίλια σε μέτρια-υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνει σαν μους, περίπου 5 λεπτά.Κοσκινίζουμε μαζί την ζάχαρη άχνη, το αλεύρι, την κανέλα και το κορν φλάουρ σε ένα ξεχωριστό μπολ, στη συνέχεια, ανακατεύουμε το ξηρό μείγμα στο υγρό μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως. Καλύπτουμε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και το αφήνουμε να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά.Ζεσταίνουμε την τοστιέρα σε μέτρια-υψηλή θερμότητα (190 ° C).Τοποθετούμε ένα κουτάλι σούπας από το μείγμα στο κέντρο της τοστιέρας, κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε τη βάφλα για περίπου 90 δευτερόλεπτα. Γρήγορα αφαιρούμε τη βάφλα από την τοστιέρα και χρησιμοποιώντας έναν κυκλικό κόφτη μπισκότων την κόβουμε σε κύκλους. Αφήνουμε τις βάφλες στην άκρη να κρυώσουν. Μόλις οι βάφλες έχουν κρυώσει, απλώνουμε την μία πλευρά της βάφλας με νουτέλα και από πάνω τοποθετούμε μία δεύτερη βάφλα για να φτιάξουμε σάντουιτς.