Νικολούλη: Ο χρόνος μετρά αντίστροφα στο θρίλερ της Πάτρας και όλα δείχνουν πως….

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα όσα έρχονται στο φως καθημερινά σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας, με τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για απλές συμπτώσεις;

Η Αγγελική Νικολούλη έχει εστιάσει την έρευνά της στους 3 αιφνίδιους θανάτους των κοριτσιών και οι εκπομπές της, τις τελευταίες εβδομάδες ασχολούνται αποκλειστικά με το ζήτημα.

Η γνωστή δημοσιογράφος -που μοιάζει να έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση- «χτύπησε» με νέα, ανατριχιαστική ανάρτηση για όσα θα δούμε στο «Φως στο Τούνελ» απόψε στις 23:20 στο MEGA.

Παρακολουθεί στενά την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, μιλά καθημερινά με την μητέρα των 3 κοριτσιών και προσπαθεί να συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στην λύση του μυστηρίου.

ΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Το πανάκι με το αίμα προμηνύει αποκαλύψεις που θα συζητηθούν

Είναι δολοφονίες οι θάνατοι των παιδιών ή οφείλονται σε παθολογικά αίτια; Νέες μαρτυρίες-«φωτιά» θα προβληθούν στην εκπομπή και όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου της εκπομπής σοκάρουν.

Το μήνυμα Παρατηρείς – Ανακαλύπτεις – Ερευνάς – Βρίσκεις το Φως “ που συνοδεύει το trailer της εκπομπής δείχνει ότι η δημοσιογράφος ακολουθώντας τη μέθοδό της έχει οδηγηθεί σε ασφαλή συμπεράσματα και τα όσα θα προβληθούν στην εκπομπή θα οδηγήσουν την υπόθεση στην εξιχνίασή της.

ΤΟ VIDEO TRAILER

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Ο άγνωστος κίνδυνος στο αναπνευστικό των παιδιών που νόσησαν με κορωνοϊό – Τα ύποπτα συμπτώματα

Πώς η Τζωρτζίνα αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τις νεκρές αδερφές της – Αποκαλύψεις “φωτιά”

Μητσοτάκης: “Η Ελλάδα θα ανακατασκευάσει το μαιευτήριο στη Μαριούπολη”