Πώς η Τζωρτζίνα αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τις νεκρές αδερφές της – Αποκαλύψεις “φωτιά”

Μεγάλες ανατροπές και συνεχείς αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που μας έρχεται, καθώς ανοίγει ο πρώτος κύκλος των καταθέσεων γιατρών και νοσηλευτών, ενώ παράλληλα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ίσως ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Γιατί είχαν πάει την Τζωρτζίνα να δει τα αδέλφια της στο γραφείο τελετών

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA  έκανε σήμερα μια αποκάλυψη για την οικογένεια, αναφέροντας πως η μικρή Τζωρτζίνα είχε πάει να δει τα νεκρά αδέλφια της στο γραφείο τελετών.

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου που ταξίδεψε χθες στην Πάτρα και έκανε το ρεπορτάζ της εκπομπής για την υπόθεση ανέφερε: «Ακούστηκε ότι την Τζωρτζίνα την πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου και την πήγε να δει τα αδελφάκια της. Αυτό ισχύει. Αυτό που έχει σχολιαστεί είναι γιατί μια μάνα παίρνει ένα παιδάκι για να πάει να δει τα νεκρά αδελφάκια του στο γραφείο κηδειών. Τι λέει το ρεπορτάζ; Υπήρχε ένας ψυχολόγος που στήριζε την οικογένεια μετά τον θάνατο της Ίριδας. Είχε προηγηθεί ο θάνατος της Μαλένας. Και βοηθούσε τους γονείς για το τι πρέπει να κάνουν για την Τζωρτζίνα. Τους είχε πει ακόμη και τι πρέπει να κάνουν ακόμη κι αν η Τζωρτζίνα είχε δει την Ίριδα στην κούνια.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ζητήσει τη γνώμη και από έναν δεύτερο ψυχολόγο. Ο πρώτος είχε πει στην οικογένεια ότι πρέπει να ακούσουν την επιθυμία του παιδιού. αν το παιδί έλεγε “θέλω να πάω να δω την αδελφούλα μου”, έπρεπε να το ακούσουν. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους και ο δεύτερος ψυχολόγος τους είπε το ίδιο.

Η περιγραφή για την επίσκεψη της Τζωρτζίνας στη νεκρή Μαλένα είναι ότι το παιδί πήγε, έκατσε 10 λεπτά, της άφησε μια κουκλίτσα και έφυγε. Όσον αφορά στο μωρό, την Ίριδα, πήγε και εκεί την Τζωρτζίνα στο γραφείο τελετών», ανέφερε το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης:

Οδυσσέας Ελύτης: «Η Μάγια», «ο κύριος Μενεξές», «Το τρελοβάπορο» και άλλα 8 ποιήματα που λατρέψαμε ως παιδιά

Προσοχή! Ο άγνωστος κίνδυνος στο αναπνευστικό των παιδιών που νόσησαν με κορωνοϊό – Τα ύποπτα συμπτώματα

Αυτός ο δάσκαλος έκανε την ορθογραφία… σκυταλοδρομία και τα παιδιά ξετρελάθηκαν!