Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Ντύστε μουσικά τα φετινά Χριστούγεννα με την μοναδική προσφορά της LG!

Ντύστε μουσικά τα φετινά Χριστούγεννα με την μοναδική προσφορά της LG!

Και σε ποιον δεν αρέσει η μουσική; Και ποιος δεν θέλει κάθε του μέρα να είναι γεμάτη μουσικά; Και ποιος δεν θέλει οι Γιορτές που έρχονται να είναι μοναδικά μουσικές;

Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη και μουσική εποχή του χρόνου. Η LG Electronics (LG) τα γιορτάζει προσφέροντας στους καταναλωτές μια μοναδική εορταστική προσφορά. Με την αγορά ενός LG LOUDR ή ενός LG SoundBar σας κάνει δώρο τα ασύρματα ακουστικά LG Tone HBS-510.

Η διάρκεια της προσφοράς είναι από 11 έως 31 Δεκεμβρίου 2017 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Στην προσφορά συμμετέχουν τα LG SoundBar SJ7, SJ8 και SJ9 και τα LG LOUDR FJ5 και FH6.

Τα LG SoundBars ενσωματώνουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας και προσφέρουν στιγμές διασκέδασης με την οικογένεια ή τους φίλους στο σπίτι. Το SJ9 διαθέτει το Dolby Atmos® σύστημα ήχου που παρέχει μια αίσθηση ρεαλισμού και ύψους, ενώ το SJ8 έχει λεπτή σχεδίαση 38 mm που ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμηση κάθε σπιτιού και συνδυάζεται τέλεια με τις τηλεοράσεις LG.

Απ’ την άλλη, το SJ7 προσφέρει αξεπέραστη ευελιξία καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό sound bar ή ξεχωριστά στην κατακόρυφη λειτουργία. Με τη δυνατότητα τοποθέτησης της μισής μπάρας στο πίσω μέρος και την ενσωματωμένη μπαταρία στο δεύτερο μισό, είναι δυνατή επίσης η διπλή χρήση ως φορητό ηχείο.

Όλα τα LG SoundBars διαθέτουν την λειτουργία Adaptive Sound Control (ASC), η οποία αναλύει διαρκώς τα χαρακτηριστικά της φωνής σε πραγματικό χρόνο και έτσι όταν ανιχνεύει συνομιλία, ρυθμίζεται αυτόματα για να είναι καθαρή η απόδοση των διαλόγων. Αντίστοιχα, αν ανιχνεύσει δράση, αυξάνει την ένταση του subwoofer για ακόμα πιο δραματική αναπαραγωγή ήχου.

Επιπλέον, χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth επιτυγχάνεται η απόλυτη συμβατότητα των sound bar, τα οποία συνδέονται άψογα με τις LG τηλεοράσεις.

 Τα ηχεία LG LOUDR FH6 και FJ5, με ισχύ 600W και 220W αντίστοιχα, είναι τα απόλυτα ηχεία σε λειτουργικότητα και ηχητικές ικανότητες με πολλαπλούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχέδια φωτισμού, προσφέροντας την ιδανική νέα λύση για επιτυχημένα και διασκεδαστικά πάρτι. Αν χρησιμοποιούνται σε μικρό ή εξωτερικό χώρο, μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα, ενώ αν υπάρχει τραπέζι ή πάγκος, μπορούν να τοποθετηθούν και οριζόντια. Ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι Καραόκε αφαιρώντας τη φωνή με το πάτημα ενός κουμπιού και επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα τα εφέ DJ Scratching (γρατζούνισμα), Flanger (μιξάρισμα 2 σημάτων), Wah (γουά αποτυχίας) και καθυστέρησης, καθώς και προ-ηχογραφημένα ηχητικά εφέ. Μέσω της δυνατότητας Party Link ο χρήστης μπορεί να συνδέσει 2 συστήματα ασύρματα μεταξύ τους (για το κάθε ηχείο) και να απολαύσει διπλάσια ισχύ από το διπλάσιο αριθμό ηχείων.

Τέλος, μέσω της δυνατότητας Bluetooth Stand-by, ακόμα και αν το σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας, η μονάδα αφυπνίζεται κατά την αποστολή της μουσικής και ξεκινά η αναπαραγωγή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.