Αρχική Εκδηλώσεις Ο Καραγκιόζης έρχεται στον πολυχώρο Αυλαία με μοναδικές παραστάσεις

Ο Καραγκιόζης έρχεται στον πολυχώρο Αυλαία με μοναδικές παραστάσεις

Είναι λέξη τούρκικη και σημαίνει "Μαυρομάτης". Είναι ο γνωστός ήρωας του Θεάτρου Σκιών που σκορπά με την εξυπνάδα του, το γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Είναι ο τέλειος τύπος ανθρώπου του λαού. Καλόκαρδος, πατριώτης, ερωτιάρης, ετοιμόλογος, πολιτικός. Πότε είναι πλούσιος, πότε φτωχός, πότε κάνει τον κουτό, πότε τον παλικαρά. Είναι ο τέλειος τύπος Ρωμιού.

Ο Καραγκιόζης είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής τρόπος ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, προερχόμενος από την Τουρκία. Ο δημοφιλής λαικός ήρωας εδώ και αιώνες χαρίζει γέλιο και συγκίνηση.

Προσπαθεί να μας πείσει ότι τα πράγματα θα φτιάξουν και να μην υποκύπτουμε εύκολα. Να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που πάντα θα συναντάμε όσο πιο ανώδυνα και χαριτωμένα δίνοντάς μας κουράγιο και δύναμ. Πάντα εφευρετικός και ετοιμόλογος, βρίσκει τις πιο απίθανες δικαιολογίες ώστε να μοιραστούν αλλού οι ευθύνες. Την σημερινή εποχή συναντάμε μια αντιστοιχία με την κατάσταση που βιώνουμε χρόνια τώρα και παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Ο “Πολυχώρος Αυλαία” παρουσιάζει τις παραστάσεις "Ο Καραγκιόζης" στο Αυλαία του Θεάτρου Σκιών "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ". Κάθε φορά με νέο έργο. Διασκεδαστικές φρέσκιες ιστορίες παραδοσιακές και συνάμα διδακτικές.

Με διαφορετικό εκπαιδευτικό θέμα η κάθε μία παράσταση. 

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να προμηθευτούν παραδοσιακές, χειροποίητες φιγούρες του καραγκιόζη και της παρέας του στο τέλος της κάθε παράστασης για να έχουν κάτι  που θα τους ξυπνά, μεγαλώνοντας, γλυκιές αναμνήσεις. Δώρα και εκπλήξεις στα παιδιά!

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

Κάθε Σάββατο (εκτός από 23 Φεβρουαρίου)

Ώρα: 18.00

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης

Διεύθυνση: Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου, Πειραιάς

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 42 97 771, 690 646 16 16

www.avlaia-polychoros.gr

email:info@avlaia-polychoros.gr

facebook:avlaia-polychoros

@apolychoros


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.