«Ο Καραγκιόζης στο Φλοίσβο»: Μην χάσετε το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού με το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα (από 31/5)

Καλοκαιριάζει και η καραγκιοζοικογένεια πακετάρει για το εξοχικό της! Το θερινό στέκι του Καραγκιόζη του Τάσου Κώνστα ανοίγει και φέτος τις πύλες του για όγδοο συνεχόμενο καλοκαίρι. Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με τον καταξιωμένο καραγκιοζοπαίχτη, θα κεράσουν και φέτος το καλοκαίρι γέλιο μικρούς και μεγάλους.

Ετοιμαστείτε για σπαρταριστές βραδιές με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη

Στο θερινό θεατράκι σκιών στο Πάρκο του Φλοίσβου, οι παραστάσεις «Ο Καραγκιόζης στο Φλοίσβο» ξεκινούν την Παρασκευή 31/5 και θα διαρκέσουν όλο το Καλοκαίρι. Ο Τάσος Κώνστας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο ρεπερτόριο διασκευασμένων κωμωδιών του Ελληνικού θεάτρου σκιών. Κατορθώματα του Καραγκιόζη διανθισμένα με σάτιρα και εμπλουτισμένα με τον αυτοσχεδιασμό που χαρακτηρίζει τις παραστάσεις του αγαπημένου καραγκιοζοπαίχτη, εγγυώνται ένα δροσερό, γελαστό καλοκαίρι για όλη την οικογένεια. Με δροσερή τιμή εισιτηρίου, για να πηγαίνετε όσοι θέλετε και όσες φορές θέλετε! Μια όμορφη βόλτα στο πάρκο, δίπλα στη θάλασσα, ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την Καλοκαιρινή οικογενειακή σας έξοδο.

Έναρξη Παραστάσεων: Παρασκευή 31 Μαΐου 2019, ώρα: 20.30.

Παραστάσεις: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή. Ώρα έναρξης: 20.30. Διάρκεια: 50 ΄| Με νέο έργο κάθε βράδυ

Πληροφορίες: Τηλ 6937714733

Τιμή εισιτηρίου : 3,50 ευρώ / άτομο

Oι παραστάσεις Καραγκιόζη του Τάσου Κώνστα συνεχίζονται και τον Ιούλιο στο θερινό θεατράκι σκιών στο Πάρκο του Φλοίσβου!

Δημοτικό Θέατρο Σκιών Παλαιού Φαλήρου – Πάρκο Φλοίσβου

Είσοδος επί της Λ. Ποσειδώνος (Στάση ΤΡΑΜ «Πάρκο Φλοίσβου»)