Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες του Δήμου Λεβαδέων ζωγραφίστηκαν στο χέρι από μικρούς μαθητές

Με ζωγραφιές μικρών μαθητών στολίστηκαν οι φετινές Χριστουγεννιάτικες κάρτες του Δήμου Λεβαδέων,  χαρίζοντας την παιδικότητα και την ανεμελιά που όλοι χρειαζόμαστε σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας, «στην φετινή εικαστική δράση λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές από όλα τα σχολεία του Δήμου μας. Όσοι μαθητές συμμετείχαν, με τα χρώματα τους ζωγράφισαν τα δικά τους μοναδικά Χριστούγεννα, αποδεικνύοντας πως τα παιδιά διακατέχονται από μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης».

«Ας ευχηθούμε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τόσο όμορφα, όσο και η ζωγραφιά ενός μικρού παιδιού», προσθέτει.

Με μεράκι, έμπνευση, ταλέντο και γιορτινή διάθεση

Οι μαθητές που επιλέχθηκαν θα τιμηθούν με έπαινο από τον Δήμο και είναι οι εξής:

Δανάη Ζαχαροπούλου, μαθήτρια της Ε΄ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς.

Γιώργος Εμμανουηλίδης, μαθητής της Β΄ Τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

Ιφιγένεια Ευσταθίου, μαθήτρια της ΣΤ΄ Τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

Εμμέλεια Θειακούλη, μαθήτρια της Ε΄ Τάξης του του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

Άρτεμις Καραγιαννίδη – Αναστασία Γερασίμου, μαθήτριες της ΣΤ΄ Τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς

Εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό

Ο Δήμος Λεβαδέων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που φέτος θα είναι λίγο διαφορετικές δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννω μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δήμος, δημιουργήθηκε το ασφαλέστερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τα παιδιά. Η διαδικτυακή πλατφόρμα που θα είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου, θα φιλοξενήσει περισσότερες από 25 δράσεις.

Γήινοι και εξωγήινοι, ταινίες, κινούμενα σχέδια, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, καραγκιόζης, χοροί και τραγούδια είναι μόνο λίγα από αυτά που θα χαρίσουν όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές στα πιτσιρίκια.

Το διαδικτυακό χωριό θα είναι διαθέσιμο από τις 12 Δεκεμβρίου και οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν ένως τις 3 Ιανουαρίου 2021.

Το live πρόγραμμα θα μεταδίδεται από τις 16.00 έως τις 22.00 με διαφορετικές δράσεις, ενώ η πλατφόρμα θα είναι ανοιχτή και διαθέσιμη καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, όπου εκεί οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παίζουν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και να βλέπουν αποσπάσματα από τις εκδηλώσεις των προηγούμενων ημερών.