Αρχική Διαγωνισμοί Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος 2018: Μια μαμά κερδίζει το γάλα των παιδιών της για ένα μήνα προσφορά της Nestlé

Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος 2018: Μια μαμά κερδίζει το γάλα των παιδιών της για ένα μήνα προσφορά της Nestlé

Η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος (World Milk Day) εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου, για να αναδείξει την τεράστια αξία του γάλακτος στην υγεία, την ανάπτυξη και την περαιτέρω εξέλιξη του ανθρώπινου πληθυσμού σε όλο τον κόσμο. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ και η σχετική εκδήλωση καθιερώθηκε το 2001. Η σωστή διατροφή από τα πρώτα ηλικιακά στάδια είναι πολύ σημαντική τόσο γιατί εξασφαλίζει την ιδανική ανάπτυξη του παιδιού όσο και γιατί θέτει τα θεμέλια μιας υγιούς ενήλικης ζωής. Ευθύνη όλων μας είναι να προσφέρουμε στο παιδί το καλύτερο. Τροφές που θα του δώσουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξή του. Το γάλα είναι σαφώς μια από τις βασικές τροφές στο διαιτολόγιο του παιδιού.

Τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας έχουν αυξημένες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά, οι οποίες συνεχώς μεταβάλλονται. Για το λόγο αυτό, χρειάζονται τροφές υψηλής διατροφικής αξίας, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι λαμβάνουν όλα εκείνα τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή τους. Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί της Nestlé έχουν αναπτύξει εμπλουτισμένα γάλατα τα οποία περιέχουν σίδηρο, βιταμίνες και μέταλλα που καλύπτουν σημαντικό μέρος των ημερήσιων αναγκών του παιδιού σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Έτσι, με 2-3 ποτήρια εμπλουτισμένου γάλακτος Nestlé την ημέρα, μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή, τα παιδιά παίρνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξή τους.

Τα παιδικά ροφήματα γάλακτος Nestlé είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες και μέταλλα, απαραίτητα για κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού . Τα Nestlé Junior 1+, Junior 2+ & sChOOL είναι εμπλουτισμένα γάλατα σε έτοιμη προς κατανάλωση μορφή (UHT), καλύπτουν τις αυξημένες διατροφικές ανάγκες υγιών παιδιών και έχουν υπέροχη γεύση!

Ας γνωρίσουμε τα εμπλουτισμένα γάλατα της Nestlé

Το Nestlé Junior 1+ είναι κατάλληλο από τον 1o χρόνο του παιδιού. Με 3 γεύματα των 240ml Nestlé Junior 1+ την ημέρα μπορείς να είσαι σίγουρη ότι προσφέρεις στο μωρό σου:

 • 85% του Σιδήρου* που συνιστάται ανά ημέρα, ο οποίος συμβάλλει στη φυσιολογική και πνευματική ανάπτυξη των μωρών.
 • Τουλάχιστον το 100% του Ασβεστίου και το 123% της Βιταμίνης D, που απαιτούνται για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών.
 • 13 βιταμίνες.
 • Περιέχει Βιταμίνη C που ενισχύει την απορρόφηση του σιδήρου απο τον οργανισμό.

Το Nestlé Junior 2+ είναι ειδικά μελετημένο για να καλύπτει ιδανικά τις αυξημένες διατροφικές ανάγκες των υγιών παιδιών από τον 2o χρόνο και εσύ είσαι σίγουρη ότι τους παρέχεις όλα τα εφόδια για την ανάπτυξή τους!  Με 3 γεύματα των 210ml Nestlé Junior 2+ την ημέρα μπορείς να είσαι σίγουρη ότι προσφέρεις στο παιδί σου:

• Περισσότερο από το 90% του Σιδήρου* που συνιστάται ανά ημέρα, ο οποίος συμβάλλει στη φυσιολογική και πνευματική ανάπτυξη των μωρών.
• Τουλάχιστον το 100% του Ασβεστίου και το 99% της Βιταμίνης D, που απαιτούνται για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών.
• 13 βιταμίνες και μέταλλα.

Το Nestlé sChOOL είναι ένα εμπλουτισμένο ρόφημα γάλακτος έτοιμο προς κατανάλωση για παιδάκια προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Με 3 ποτήρια των 210ml Nestlé sChOOL την ημέρα μπορείς να είσαι σίγουρη ότι προσφέρεις στο παιδί σου:

 • 55% του Σιδήρου* που συνιστάται ανά ημέρα, ο οποίος συμβάλλει στη φυσιολογική πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.
 • Τουλάχιστον το 82% του Ασβεστίου που απαιτείται για την φυσιολογική ανάπτυξη των οστών.
 • 138% της Βιταμίνης D που βοηθάει στην αποτελεσματικότερη απορρόφηση του ασβεστίου.
 • Βιταμίνες και Μέταλλα.
 • Βιταμίνη C που ενισχύει την απορρόφηση του σιδήρου απο τον οργανισμό.

Τα εμπλουτισμένα ροφήματα γάλακτος Nestlé έχουν υπέροχη γεύση που λατρεύουν τα παιδιά, ενώ μπορούν εύκολα να αποτελέσουν τη βάση για υπέροχα smoothies (στις συσκευασίες του Nestlé Junior 2+ και του Nestlé sChOOL θα βρείτε υπέροχες συνταγές) δίνοντάς τους ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να το απολαύσουν, ενισχύοντας, ταυτόχρονα, τον οργανισμό τους. Θα τα βρείτε στα ψυγεία των μεγάλων αλυσίδων σουπερμάρκετ. Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τα παιδικά εμπλουτισμένα ροφήματα γάλακτος  Nestlé θα βρείτε εδώ.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το γάλα των παιδιών σας για ένα μήνα προσφορά της Nestlé. Η τυχερή οικογένεια θα κερδίσει τα εμπλουτισμένα ροφήματα γάλακτος Nestlé που καλύπτουν το ηλικιακό στάδιο των παιδιών για έναν μήνα!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 14 .00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε το γάλα των παιδιών σας για ένα μήνα προσφορά της Nestlé. Η τυχερή οικογένεια θα κερδίσει τα εμπλουτισμένα ροφήματα γάλακτος Nestlé που καλύπτουν το ηλικιακό στάδιο των παιδιών για έναν μήνα!
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 8η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην εταιρεία που παραχωρεί το δώρο ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

Ο παρών διαγωνισμός χορηγείται από τη Nestlé Ελλάς.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι η:

Γιαννοπούλου Γαρυφαλλιά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.