Πανελλήνιες 2023: Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής για τα ΑΕΙ – Όσα αποκάλυψε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Πανελλήνιες 2023: Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής για τα ΑΕΙ – Όσα αποκάλυψε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Τέλος του μήνα αναμένεται να μπει τέλος στην αγωνία των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2023 καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής για τα ιδρύματα της ανώτατης εκπαίδευσης.

Όπως ανάφερε σήμερα Πέμπτη, η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου, οι βάσεις εισαγωγής αναμένεται να βγουν τέλη του Ιουλίου.

Αυτό σημάνει ότι είναι πιθανό οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας να ανακοινωθούν ακόμη και προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας ή το αργότερα τη Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Το υπουργείο Παιδείας έχει μπει στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, ενώ υπενθυμίζεται ότι στις 17 Ιουλίου έληξε η προθεσμία κατάθεσης των μηχανογραφικών. Τόσο οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων όσο και οι επιλογές τους στο μηχανογραφικό, θα διαμορφώσουν σε μεγάλο βαθμό ποια τμήματα θα πάρουν την… ανηφόρα και σε ποιες σχολές θα υπάρξει υποχώρηση των βάσεων.

Διαβάστε επίσης:

Kαμπανάκι Υπ. Υγείας για καύσωνα: Τα παιδιά από τις 12 μέχρι τις 5 να μένουν στο σπίτι και να μην τριγυρνούν στη θάλασσα

Νάντια Μπουλέ: Σούπερ πάρτι για τα δεύτερα γενέθλια της κορούλας της – Οι τρυφερές ευχές

Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ 2023: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες με τα αποτελέσματα

 

Ροή Ειδήσεων