Αρχική Πασχαλινά Πασχαλινό κυνήγι θησαυρού στα Volta Fun Town: Ο πιο απίθανος προορισμός για τις διακοπές του Πάσχα

Πασχαλινό κυνήγι θησαυρού στα Volta Fun Town: Ο πιο απίθανος προορισμός για τις διακοπές του Πάσχα

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί του έρχονται και οι πασχαλινές διακοπές για τα παιδιά μας. Οι ημέρες που θα ξεκουραστούν, θα χαλαρώσουν και, φυσικά, θα παίξουν με την ψυχή τους.

Τους ανήκουν - όπως ξέρετε - δικαιωματικά. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τις περάσουν; Μία βόλτα στα αγαπημένα τους Volta Fun Town για την αναζήτηση του κρυμμένου πασχαλινού θησαυρού.

Από την Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου, λοιπόν, έως και το Μεγάλο Σάββατο 7 Απριλίου, 6.30 με 7.30 το απόγευμα, τα Volta fun town αναλαμβάνουν να κρύψουν μέσα στις εντυπωσιακές παιχνιδοκατασκευές τους διάφορα πασχαλινά αντικείμενα, ενώ τα παιδιά καλούνται να τα ανακαλύψουν για να κερδίσουν απίθανα δώρα.

Ο καλύτερος και διασκεδαστικότερος τρόπος για να το κάνουν είναι, φυσικά, το παιχνίδι. Έτσι τα παιδιά μας θα οξύνουν τις οργανωτικές ικανότητές τους, τη συγκέντρωσή τους, αλλά και την ομαδικότητά τους μέσα από την εξερεύνηση για τον πασχαλινό θησαυρό.

Στο τέλος κάθε αναζήτησης, όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαμβάνουν ένα «γλυκό» κουνέλι έκπληξη!

Μάθετε περισσότερα για το Πασχαλινό κυνήγι θησαυρού των Volta fun town, εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter