Πεύκη: Όλα τα νεώτερα για την τραγωδία με τον θάνατο μάνας και κόρης

Σοκ έχει προκαλέσει το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα στην Πεύκη, όταν μία νέα μητέρα ανέβηκε με το κοριτσάκι της στην ταράτσα του τριώροφου σπιτιού τους, το έσπρωξε στο κενό και αμέσως μετά έπεσε και η ίδια. Και οι δύο έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, η 32χρονη που ήταν νηπιαγωγός στο επάγγελμα, είχε πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της και ζούσε με το κοριτσάκι της που είχε βαριά μορφή αυτισμού. Όσοι την γνώριζαν λένε, ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τη γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού, τη στιγμή που ο γιος της και πατέρας του κοριτσιού έσπευδε στον τόπο της τραγωδίας. Όπως είπε, ο γιος της ήταν στη δουλειά, όταν την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως η κουνιάδα του τον ειδοποίησε πως έκλεψαν το σπίτι του. Αργότερα, την πήρε ξανά τηλέφωνο και της είπε πως το μωρό και η εν διαστάσει γυναίκα του ήταν στο δρόμο νεκροί. «Είχαν ένα κοριτσάκι άρρωστο, δεν μιλούσε, δεν περπατούσε», είπε μεταξύ άλλων η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία εικάζει πως το πρόβλημα του παιδιού ήταν δυσβάσταχτο για τη μάνα και την οδήγησε στην απόγνωση.

Όταν ο πατέρας έφτασε στο σημείο της τραγωδίας, οι γείτονες που βρίσκονταν εκεί τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;». Επίσης, παρά τις αρχικές πληροφορίες που έφεραν το ζευγάρι να βρισκόταν σε διάσταση, ο πεθερός της τραγικής γυναίκας το διέψευσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Δείτε τι είπε ο παππούς: