«Πήγα να την ταΐσω και πέθανε»: Νεκρό 5 μηνών βρέφος στην αγκαλιά της μαμάς του

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από χθες την τοπική κοινωνία της Πάτρας. Ένα κοριτσάκι μόλις 5 μηνών “έσβησε” όταν όπως όλα δείχνουν η μητέρα του το καταπλάκωσε στον ύπνο της.

«Πήγα να την ταΐσω και πέθανε στην αγκαλιά μου …»

Η μητέρα με το βρέφος βρίσκονταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλευόταν με κάταγμα το άλλο παιδί της οικογένειας, ηλικίας τριών ετών. Όμως το πρωί η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι το μωρό που κρατούσε στην αγκαλιά της είχε πεθάνει. Η τραγική μητέρα δεν είχε πού να αφήσει το βρέφος και έτσι το πήρε μαζί της στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς συνέβη το μοιραίο.

Η γυναίκα σοκαρισμένη μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1:

«Όπως σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, εκεί που πήγα να ταΐσω τη μικρή και τι βλέπω; Είχε μελανιάσει, είχε παγώσει πολύ. Την παίρνω και την πάω στη γιατρίνα».

«Μου είπε ότι το μωρό πέθανε στην αγκαλιά της» δηλώνει ο μπαμπάς του μωρού

Και ο πατέρας του μωρού μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιέγραψε τις δραματικές στιγμές. «Πήγα και τη βρήκα το πρωί και μου είπε ότι πέθανε το παιδί στην αγκαλιά της. Τραγωδία!».

Ελεύθερη η τραγική μητέρα

Οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν το κοριτσάκι χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία.

«Προσπάθησαν με ανάνηψη μήπως και το επαναφέρουν αλλά δεν έγινε κάτι. Το βρέφος πάντως ήταν υγιές. Η μητέρα το τάιζε, είπε ότι δύο ώρες πριν το είχε ταΐσει. Δεν είχε παραπονεθεί η μητέρα του ότι κάτι βλέπει, να το εξετάσουν οι γιατροί» λέει η κυρία Γεωργιοπούλου, διοικήτρια του Καραμανδάνειου.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι, η μητέρα του βρέφους κατά τη διάρκεια του ύπνου να το πλάκωσε με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Η τραγική γυναίκα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.