Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο (13/1) λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή, τα σχολεία σε πολλές περιοχές της χώρας ,με απόφαση των δημοτικών αρχών. (Συνεχής ενημέρωση).

Στο Δήμο Θεσσαλονίκης κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κλειστοί θα παραμείνουν για λόγους ασφαλείας, και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, ενώ για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης οι γονείς μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2313 – 317.714 και 2313 – 317.720 καθώς και στους ακόλουθους αριθμούς των σταθμών:

Αγγελόπουλου – Κωλέττη: 2310 – 929.195

Αγ. Σοφίας – Δημ. Πολιορκητού: 2313 – 317.714

Διογένους – Θεαγένους Χαρίση: 2310 – 903.861

Άνω Πόλης: 2310 – 218.518

Θέρμης – Α΄ Χαριλάου: 2310 – 323.120

Μαντινείας – Τριών Ιεραρχών: 2310 – 857.377

Μ. Αλέξανδρος: 2310 – 944.447

Ολυμπιάδος: 2310 – 260.215

Πανόραμα: 2310 – 344.020

Πατρών: 2310 – 869.102

Υψηλάντου: 2310 – 309.170

Φωκά: 2310 – 856.313

Στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας τα σχολεία του (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν ανοικτοί. Την Κυριακή θα εκδοθεί ανακοίνωση για τη Δευτέρα.

Το ίδιο και στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών, αύριο Παρασκευή τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.

Δε θα πραγματοποιηθούν αύριο τα μαθήματα στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θερμαϊκού. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Λαγκαδά δε θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια, ΚΔΑΠ και Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί).

Στο Δήμο Έδεσσας, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διότι παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία έχει ανέβει υπάρχουν προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας (παγωμένες τουαλέτες, προβλήματα στην ύδρευση, πάγος και χιόνι στις αυλές των σχολείων) για τους μαθητές. Σε ότι αφορά στους Παιδικούς Σταθμούς, λόγω μικρής προσέλευσης παιδιών θα λειτουργήσει μόνο ο Α’ Παιδικός Σταθμός με το προσωπικό όλων των μονάδων, για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών.

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των προβλημάτων λόγω του παγετού, τα σχολεία του Δήμου Δέλτα θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

Στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού λόγω των καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών δε θα λειτουργήσουν και αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Στο Δήμο Φλώρινας τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Δοξάτου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και ο Βρεφικός Σταθμός και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Παρασκευή.

Αναστέλλεται και αύριο η λειτουργία των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Άργους Ορεστικού , λόγω των παρατεταμένων συνθηκών παγετού, της χιονόπτωσης και γενικότερα των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

χιόνι

Και στο Δήμο Διδυμοτείχου, θα παραμείνουν αύριο κλειστές οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Διδυμοτείχου και Μεταξάδων. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου παραμένουν ανοιχτοί

Στο Δήμο Αλεξανδρούπολης συνεχίζεται η διακοπή των μαθημάτων στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Φερών και την Παρασκευή.

Mε απόφαση του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιφέρεια ευθύνης του, θα παραμείνουν κλειστά.Ανοιχτοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί ΜΟΝΟ στην πόλη των Τρικάλων. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ. Η απόφαση λαμβάνεται εξαιτίας του παγετού.

Επίσης, αύριο Παρασκευή 13/01/2017, όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, δε θα λειτουργήσουν. Τέλος, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, τα μαθήματα στα Τμήματα των Σχολών του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα) δε θα πραγματοποιηθούν.

Στο Δήμο Καρδίτσας όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης , θα παραμείνουν κλειστά την και την Παρασκευή . Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί καθώς και τα ΚΔΑΠ.

Δε θα λειτουργήσουν και αύριο στο Δήμο Αργιθέας τα εξής σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης λόγω χιονόπτωσης, ισχυρού παγετού και επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και την παραμονή των στους σχολικούς χώρους:

–Δημοτικό σχολείο Ανθηρού

-Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Αργυρίου

-Δημοτικό Σχολείο Πετρωτό

Κλειστά και αύριο Παρασκευή θα είναι όλα τα σχολεία στον Βόλο, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Βόλου, λόγω του χιονιού και του πάγου που έχει δημιουργηθεί από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία στην Αλόννησο, τη Σκόπελο και τη Σκιάθο, αλλά και στους δήμους Αλμυρού και Ρήγα Φερραίου λόγω των καιρικών συνθηκών.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Καρπενησίου και αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Από τις 8.00 θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί. Κλειστά θα είναι και  όλα τα σχολεία στον Δήμο Αγράφων.

Τη διακοπή μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, για την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου .

Στο Δήμο Μαλεβιζίου το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο στο Μάραθος θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, ενώ το νηπιαγωγεία και το δημοτικό σχολείο της Ροδιάς θα λειτουργήσουν με ώρα προσέλευσης των μαθητών, τις 10:00.