Αρχική InfoMommy Σχέσεις Ποιο ζώο είδατε πρώτο στην εικόνα; Το ψυχολογικό τεστ που θα αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας

Ποιο ζώο είδατε πρώτο στην εικόνα; Το ψυχολογικό τεστ που θα αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας

Τον τελευταίο καιρό τα τεστ προσωπικότητας έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Μπερδεμένες εικόνες που ζητούν να βρούμε το κρυφό μήνυμα, ερωτήσεις και βίντεο, τα οποία αποδεικνύουν κάτι για το ποιοι είμαστε, τι μας αρέσει και το τι θέλουμε.

Και μπορεί να χλευάζουμε ή να απαξιώνουμε αυτά μικρά τεστ και κουίζ, αλλά αν το παρατηρήσετε πιο προσεκτικά, μερικά αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα.

Όπως το παρακάτω, στο οποίο εκείνο το ζώο που θα δείτε πρώτο στην εικόνα θα φανερώσει πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σας.

Δείτε την εικόνα, ξανά:

Πεταλούδα

Αν είδατε πρώτα την πεταλούδα, μπορεί να έχετε μια ηδονιστική προσωπικότητα. Θέλετε να ζήσετε την ευχαρίστηση που η ζωή σας προσφέρει και δεν θέλετε να χάσετε καθόλου χρόνο περιμένοντας για να τα κάνετε όλα. Μια μικρή συζήτηση, είναι πάρα πολύ μεγάλη δουλειά για να λάβετε μέρος. Καθώς ο χρόνος είναι πολύτιμος, μισείτε την ιδέα να τον σπαταλάτε σε κάτι που σας τσακίζει ή δεν σας ενδιαφέρει. Έχετε, επίσης, μια εξαιρετικά ευαίσθητη πλευρά και μπορεί εύκολα να αναστατωθείτε από τις αλλαγές στο περιβάλλον σας. Η ομορφιά σας λάμπει κάθε στιγμή και φέρνει χαρά σε όλους τους τυχερούς που θα σας γνωρίσουν.

Λύκος

Είδατε πρώτα τον λύκο; Τότε πιθανότατα, είστε επιλεκτικοί στις σχέσεις σας, καθώς έχετε μάθει να μην εμπιστεύεστε πάρα πολλούς ανθρώπους. Έχετε έναν μικρό αλλά στενό κύκλο φίλων που αγαπάτε και νιώθετε άμεσα μαζί τους. Είστε ένα πολύ οργανωμένο άτομο που καταλαβαίνει την ισορροπία μεταξύ αρμονίας και πειθαρχίας, ενώ είστε έξυπνοι και διατηρείτε ένα πιστό δίκτυο φίλων και συγγενών.

Άλογο

Εκτιμάτε την ελευθερία. Νομίζετε, πως μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε, παράλληλα, όμως, χρησιμοποιείτε την ελευθερία σας για να ωφελήσετε τις ζωές των άλλων. Είστε γενναιόδωροι και απολαμβάνετε να κάνετε πράγματα για τους άλλους. Επιπλέον, όσοι βλέπουν πρώτα το άλογο είναι πιθανό να ενσωματώσουν μια ισχυρή σεξουαλική ενέργεια μαζί με την αγάπη για τον ενθουσιασμό.

Περιστέρι

Αν είδατε πρώτα το περιστέρι, πιθανότατα να έχετε μια καθαρή και ειρηνική ψυχή. Εμπνέετε τους ανθρώπους γύρω σας και τους εκτιμάτε περισσότερο από τα υλικά αγαθά. Εκπέμπετε μια αθωότητα που προσελκύει πολλούς, γι' αυτό και πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην αφήσετε να εκμεταλλευτούν τη γενναιόδωρη φύση σας οι άλλοι.

Γεράκι

Είστε περιπετειώδεις και δεν ικανοποιείστε μέχρι να ξεπεράσετε τους πάντες γύρω σας και να φτάσετε στην κορυφή. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η υπερηφάνεια σας είναι οι μεγαλύτερες δυνάμεις σας. Δεν μπορείτε να αντέξετε οποιονδήποτε σας κρατά πίσω και πιθανότατα δεν θα ανεχτείτε τέτοιες συμπεριφορές.

Σκύλος

Τα σκυλιά, είναι το κατεξοχήν σύμβολο της πίστης. Είστε ένα ανιδιοτελές, πιστό πρόσωπο, που πάντα βάζει τις ανάγκες των άλλων πριν από τις δικές του. Ενώ αυτό είναι ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό, σας κοστίζει. Κάνοντας πάντα πράγματα για τους άλλους βάζετε στην άκρη τις ανάγκες σας και μπορεί, ενίοτε, να πέσετε θύματα απάτης, αλλά η καρδιά σας πάντα εκτιμάται!

Αλογάκι της Παναγίας

Προτιμάτε την μοναξιά σας, αλλά όταν βρεθείτε σε μέρος με πολύ κόσμο τα πάτε πολύ καλά. Η νοημοσύνη σας είναι μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις σας και αν χρειαστεί, χρησιμοποιείτε αυτή τη δύναμη για να χειριστείτε το περιβάλλον γύρω σας για να προσαρμόσετε τις ανάγκες σας.

Καβούρι

Αν το ζώο που είδατε πρώτο ήταν το καβούρι, τότε, ίσως ξεχωρίζετε για το πείσμα σας. Έχετε χτίσει τοίχους γύρω σας και έχετε προσκολληθεί στη ζώνη άνεσής σας. Ωστόσο, αφήνετε περιστασιακά την προστατευτική σας φούσκα, και όταν το κάνετε, δεν θα επιστρέψετε σε αυτήν μέχρι να ολοκληρώσετε όσα έχετε θέσει να κάνετε. Μπορεί να φερθείτε επιθετικά, σε όσους προσπαθούν να κοιτάξουν στα βάθη της προσωπικότητάς σας.

Κότα

Είστε αυτό που λέμε "σπιτόγατος". Απολαμβάνετε να κάνετε μικροπράγματα στο σπίτι σας, όπως να αλλάζετε τη διακόσμηση, την οργάνωση και γενικώς να το μετατρέπεται σε... παράδεισό σας. Δεν θα βγείτε εύκολα από την άνεσή σας, αλλά σας χαρακτηρίζουν η αξιοπιστία, το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και η καλοσύνη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.