Πόσο καλά γνωρίζουν τα παιδιά μας τα Χριστούγεννα; Ένα απίθανό βίντεο από την ομάδα του ΚIDOT

Η ομάδα του KIDOT παρουσιάζει μία νέα σειρά βίντεο με τίτλο “KIDOT Knows Better” με πρωταγωνιστές αγαπημένα KIDOTακια που δήλωσαν συμμετοχή για να πάρουν μέρος!

Τι είναι το KIDOT (Kids of Tomorrow); Μια ομάδα που σχεδιάζει και υλοποιεί ποικίλα πολυθεματικά εκπαιδευτικά φεστιβάλ, γιορτές για μικρούς και μεγάλους, συναντήσεις ψυχαγωγίας, έκφρασης και δημιουργίας με επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια.

Η ιδέα για τα βίντεο αυτό είναι η εξής:

Συνήθως, οι μεγάλοι είναι αυτοί που θεωρούν ότι έχουν όλες τις απαντήσεις και λένε στα παιδιά τι είναι σωστό και τι λάθος. “Εμείς, αποφασίσαμε ν’ αντιστρέψουμε τους ρόλους και να ζητήσουμε από τα παιδιά ν’ απαντήσουν στις συχνότερες ερωτήσεις των μεγάλων, σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης της Google”, όπως λέει η ομάδα.

 Christmas Edition! 

Στο πρώτο επεισόδιο, τα παιδιά απαντούν με χριστουγεννιάτικη και… σουρεαλιστική διάθεση. Γιατί τα Χριστούγεννα στολίζουμε δέντρο; Πού μένει ο Άγιος Βασίλης; Πού κοιμάται ο Ρούντολφ; Τελικά είναι «έθιμο» ή «εύθυμο»; Τελικά, τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα και σας εύχονται χρόνια πολλά!

Απολαύστε το!