Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Προπηλακισμός και θυμός κατά της 26χρονης μάνας και του 44χρονου συντρόφου της για την κακοποίηση του 3χρονου μικρού

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή του παιδιού, ωστόσο δυστυχώς εξανεμίζονται οι ελπίδες

Σταθερά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του τριών ετών αγοριού, το οποίο νοσηλεύεται από την Κυριακή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, στην Κρήτη, έπειτα από τη βαριά κακοποίηση που υπέστη.

Όμως σήμερα και μέχρι αυτή την ώρα απολογούνται η 26χρονη μητέρα του παιδιού και ο 44χρονος σύντροφός της ενώ ο κόσμος έξω από τα δικαστήρια στο ΗΡάκλειο Κρήτης για 6 και πλέον ώρες περιμένει για να τους προπηλακίσει. Ήδη είναι τόσος ο θυμός των νέων κυρίως ανθρώπων που έχουν μαζευτεί ώστε η αστυνομία φοβάται πως δεν θα μπορέσει να φυγαδεύσει το ζευγάρι όταν ολοκληρωθεί η απολογία του.

Τα βασανιστήρια του παιδιού ήταν τόσο σοβαρά και επί μακρόν, ώστε δεν έχουν λόγια να τα περιγράψουν οι γείτονες και να τα πιστοποιήσουν οι γιατροί. Τώρα κατά την απολογία του ζεύγους ο ένας τα ρίχνει στον άλλον. Η μητέρα του παιδιού λέει ότι έλλειψε για λίγα λεπτά και όταν γύρισε είδε το παιδί λιπόθυμο, ενώ ο 44χρονος σύντροφός της λέει ότι η μητέρα το είχε χτυπήσει και βγήκε έξω από το σπίτι νευριασμένη.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ζήτησε βοήθεια από τους γονείς της στην επιμέλεια του παιδιού, και την ανατροφή του, η ίδια δικαιολογήθηκε ότι δεν είχε κινητό γιατί της το είχε πάρει ο 44χρονος.

Ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι λίγο πριν μπει στον ανακριτή της είπαν “ξέρετε ότι το παιδί σας είναι κλινικά νεκρό;” και αυτή απάντησε”τι θα πει αυτό, δηλαδή μετά θα ξυπνήσει;”.

Η 26χρονη όπως λένε όλοι ή προσποιείται για να “πέσει στα μαλακά” και να είναι επιεικής μαζί της ο εισαγγελέας, ή είναι χαμηλής νοημοσύνης και δεν καταλαβαίνει ούτε τι έχει συμβεί ούτε σε τι κατάσταση είναι το παιδί. Πάντως μάλλον έχει επίγνωση και προσπαθεί να μπερδέψει τις αρχές. Τα επιχειρήματά της είναι ακραία εξοργιστικά. Ο Άγγελος το μικρό αγγελούδι που έφερε στον κόσμο, δεν μπορεί να την κατηγορήσει, ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στο κορμάκι του έχει γραφτεί η ιστορία της σχέσης του τόσο με την μητέρα του όσο και με τον 44χρονο σύντροφό της. Ο κόσμος αυτός του συμπεριφέρθηκε τραγικά βάναυσα.

Διαβάστε επίσης:

Όχι άλλο τοστ τυρί ζαμπόν! 10 ιδέες για διαφορετικά τοστάκια από τη διατροφολόγο

Πάτμος: Μαθητής του δημοτικού έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Ροή Ειδήσεων