Ψάχνετε λαμπάδες για τα βαφτιστήρια σας; Βρήκαμε για εσάς τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις

Νονοί και νονές ακούστε με προσοχή. Το Πάσχα είναι πιο κοντά από ότι νομίζετε και όπως ήδη γνωρίζετε η επιλογή λαμπάδας είναι κάτι δύσκολο και χρονοβόρο…

Αν το παιδί σας ζητήσει κάτι συγκεκριμένο έχει καλώς, αλλά αν η επιλογή μείνει σε εσάς τότε τι γίνεται;

Επειδή έχουμε βρεθεί και θα βρεθούμε ξανά στην θέση σας και επειδή είναι καλύτερο να προνοούμε παρά να τρέχουμε τελευταία στιγμή, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 10 εντυπωσιακές προτάσεις για να διαλέξετε φέτος.

Χειροποίητη Λαμπάδα – Γοργόνα

Αν θέλετε κάτι ιδιαίτερο, γλυκό και πρωτότυπο τότε οι λαμπάδες από το flymetothemoon.gr είναι αυτό που αναζητάτε. Όλα τα κεριά έχουν το δικό τους άρωμα και μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διάφορά σχέδια εκείνη που σας αρέσει περισσότερο. Εμείς σας προτείνουμε το σχέδιο με την γοργόνα, για να σας θυμίζει και λιγάκι καλοκαίρι! Τιμή: 15,00€. Βρείτε την εδώ.

Λαμπάδα PJ Masks Deluxe Όχημα

Οι πυτζαμο-ήρωες είναι αγαπημένοι όλων των παιδιών. Η λαμπάδα που συνοδεύεται από το όχημά τους – σε 3 σχέδια – σίγουρα θα ξετρελάνει τα παιδιά σας!

Τιμή: 39,99€. Βρείτε την εδώ(ο σύνδεσμος είναι εκτός λειτουργίας).

Λαμπάδα Barbie – Εργαστήριο πίτσας

Η πιο αγαπημένη κούκλα όλων των κοριτσιών. Η Barbie γίνεται μαγείρισσα και φτιάχνει την νοστιμότερη πίτσα!

Τιμή: 29,99€. Βρείτε την εδώ(ο σύνδεσμος είναι εκτός λειτουργίας).

Λαμπάδα Frozen μικρόφωνο – hair braider

Έλσα και Άννα γίνονται το καλύτερο δώρο για τα κορίτσια μας, τα οποία τραγουδούν και πλέκουν τα μαλλιά τους, όπως οι αγαπημένες τους ηρωίδες.

Τιμή: 30,49€. Βρείτε την εδώ(ο σύνδεσμος είναι εκτός λειτουργίας).

Λαμπάδα Star Wars

Αυτή τη λαμπάδα θα την θέλαμε και εμείς. Οι ήρωες του Star Wars, μιας από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών, έγιναν και λαμπάδα. Τιμή: 12,99€. Βρείτε την εδώ.

Λαμπάδα Santoro

Οι κούκλες που ήρθαν και έχουν ξετρελάνει όλα τα κοριτσάκια. Santoro λαμπάδα στα πιο όμορφα σχέδια. Τιμή: 28,50. Βρείτε την εδώ(ο σύνδεσμος είναι εκτός λειτουργίας).

Χειροποίητη λαμπάδα Spiderman

Spiderman: Ο σούπερ ήρωας που λατρεύουν τα αγόρια μας τώρα και σε λαμπάδα. Ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο για τα παιδιά σας. Τιμή: 18,00€. Βρείτε την εδώ(ο σύνδεσμος είναι εκτός λειτουργίας).

Λαμπάδα Nerf Εκτοξευτής

Όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, έχουν ξετρελαθεί με τους εκτοξευτές Nerf. Φέτος προσφέρετε στο βαφτιστήρι σας τον δικό του εκτοξευτή με μία λαμπάδα. Τιμή: 29,99€. Βρείτε τε την εδώ.

Λαμπάδα Paw Patrol

Τα σκυλάκια που σώζουν τον κόσμο κάθε μέρα! Λαμπάδες Paw Patrol σε διάφορα σχέδια για αγόρια και κορίτσια. Τιμή: 8,79€. Βρείτε την εδώ.

Λαμπάδα Peppa – Μουσικό χαλί

Η πιο αξιολάτρευτη γουρουνίτσα που έχει περάσει ποτέ από την ζωή των παιδιών μας. Λαμπάδα Peppa με μουσικό χαλί, ρολόι και φούστα τουτού. Τιμή: 28,99€. Βρείτε την εδώ.