Αρχική Προτάσεις Αγοράς Ψείρα… ξεκόλλα: Καθαρά παιδικά κεφαλάκια με τη σειρά Lice Free της FREZYDERM!

Ψείρα… ξεκόλλα: Καθαρά παιδικά κεφαλάκια με τη σειρά Lice Free της FREZYDERM!

Η FREZYDERM θέλοντας πάντα να κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων είναι δίπλα στους γονείς στη φθινοπωρινή «μάχη» που καλούνται να δώσουν, παρέχοντάς τους ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα για τη φροντίδα των παιδιών. Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και μαζί μ’ αυτή ξεκινάει και το αιώνιο πρόβλημα όλων των γονιών αλλά κυρίως των παιδιών. Τα παιδικά κεφαλάκια κατακλύζουν οι συνήθεις ύποπτοι, οι ψείρες, που ταράζουν την ζωή τους δημιουργώντας κνησμούς και ταλαιπωρία.

Όμως, η FREZYDERM, με το σύνθημα ψείρα… ξεκόλλα γίνεται και αυτό το φθινόπωρο σύμμαχος όλων των γονιών και των μικρών φίλων, μέσω της ολοκληρωμένης αντιφθειρικής αγωγής εξάλειψής, το Lice Free Set. Η αγωγή αντιμετώπισης γίνεται με φυσικό τρόπο και είναι απόλυτα ασφαλής καθώς τα προϊόντα δεν περιέχουν χημικά και τοξικά βιοκτόνα. Στόχος της αγωγής είναι να απαλλάξει τα κεφαλάκια των παιδιών από τους απρόσκλητους επισκέπτες.

Το Lice Free Set αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι, προϊόντα ασφαλή για τα παιδιά καθώς δεν περιέχουν τοξικά βιοκτόνα, συντηρητικά, άρωμα, χρώμα και parabens.

Η εγγυημένη αποτελεσματικότητα των προϊόντων του Lice Free Set οφείλεται σε αιθέρια έλαια και σε φυτικά εκχυλίσματα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή τους. Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καταπραΰνουν το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς ενώ η αντιφλεγμονώδης δράση τους προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και μετά το μπάνιο. Είναι πολύ εύκολα στη χρήση και απαιτούνται λίγα λεπτά για την εφαρμογή τους.

Το Lice Free Set ακινητοποιεί την ενήλικη ψείρα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να μεταφερθεί από την τρίχα στο κεφάλι για να τραφεί και στη συνέχεια να αναπαραχθεί. Επίσης, παρεμποδίζει την ανάπτυξη της ψείρας από νύμφη σε ενήλικη, διακόπτοντας την αναπνευστική οδό της και τέλος, διαλύει την κόλλα χιτίνης που συγκρατεί την κόνιδα στην τρίχα.

Η πρόληψη της φθειρίασης γίνεται με τη Lice Rep της FREZYDERM, τη μαλακτική λοσιόν κατάλληλη για καθημερινή περιποίηση και προστασία των μαλλιών. Η λοσιόν βασίζεται σε φυτικά έλαια τεϊόδεντρου, γερανιού, λεβάντας, neem και γλυκεριδίων αμυγδάλου και είναι το κατάλληλο προϊόν για καθημερινή χρήση. Έχει την ιδιότητα να προλαμβάνει τη μετάδοση των φθειρών και να τις απωθεί με φυσικό τρόπο ενώ παράλληλα οι μαλακτικές της ιδιότητες περιποιούνται τα μαλλιά. Η λοσιόν παραμένει στα μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Η FREZYDERM διαθέτει όλα τα κατάλληλα προϊόντα για να αποτραπεί και να καταπολεμηθεί η δυσάρεστη εμφάνιση των ενοχλητικών επισκεπτών αλλά και να βοηθήσει τα παιδιά να απαλλαγούν από αυτούς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.