Σάλος στη Λέσβο: Ασέλγησε σε 10χρονες φίλες του ανιψιού του

Σάλος στη Λέσβο: Ασέλγησε σε 10χρονες φίλες του ανιψιού του

Ακόμη ένα περιστατικό ασέλγειας σε ανήλικα κοριτσάκια μόλις 10 ετών συνταράσσει το πανελλήνιο.

Ασέλγησε σε 10χρονες φίλες του ανιψιού του

Ανάστατη είναι η Λέσβος από την αρρωστημένη δράση ενός Ρουμάνου που δεν δίστασε να ασελγήσει σε τρία κοριτσάκια της παρέας του ανιψιού του. Το περιστατικό γνωστοποιήθηκε άμεσα στις Αρχές, όπου χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών, ο δράστης συνελήφθη.

Οι άσεμνεσ κινησεισ

Το αγόρι και οι τρεις φίλες του έπαιζαν στην περιοχή του Πολιχνίτου το απόγευμα της Κυριακής και έπειτα κάθισαν σε ένα φαστ φουντ για να φάνε. Εκεί εμφανίστηκε ο θείος του 10χρονου, που θέλησε να καθίσει μαζί τους. Τα κορίτσια ενοχλήθηκαν και σηκώθηκαν να φύγουν, αλλά ο αλλοδαπός τα ακολούθησε και τα πρόλαβε και άρχισε να τα φιλάει και να τα αγγίζει σε απόκρυφα σημεία!

Το ένα από αυτά, όπως αναφέρει το LesvosVoice, έφυγε τρέχοντας και ειδοποίησε την μητέρα του η οποία αναζήτησε τον Ρουμάνο. Εκείνος, πρόλαβε να φύγει τρέχοντας, όμως η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία με αποτέλεσμα ο παιδόφιλος να συλληφθεί λίγο αργότερα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κάτω των 12 ετών και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Διαβάστε επίσης:

Παιδίατρος: “Καταιγίδα ιώσεων ταλαιπωρεί τα παιδιά. Γονείς, μην ξεχνάτε να τους δίνετε μήλο”

Έλληνας δάσκαλος διδάσκει στους μαθητές την αποδοχή της διαφορετικότητας με έναν έξυπνο τρόπο!

Μεγαλύτερη ταχύτητα – χαμηλότερες τιμές: Ένας είναι πλέον ο προορισμός για τις ηλεκτρονικές μας αγορές