Σε σειρά η κόρη πασίγνωστου ζεύγους ηθοποιών – Η μαμά στο «Σασμό», μπαμπάς και κόρη στην ΕΡΤ

Σε σειρά η κόρη πασίγνωστου ζεύγους ηθοποιών - Η μαμά στο «Σασμό», μπαμπάς και κόρη στην ΕΡΤ

Το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη θα κάνει η μικρότερη κόρη της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Γιάννη Νταλιάνη.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης, από τα πιο αγαπημένα καλλιτεχνικά ζευγάρια, έχουν επιλέξει να ζουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007, όταν έπαιξαν μαζί στην τηλεοπτική σειρά «Ίχνη», στο Mega. Η επαγγελματική συνεργασία γέννησε έναν μεγάλο έρωτα που επισφραγίστηκε ανταλλάσσοντας όρκους αγάπης και δημιουργώντας μια υπέροχη οικογένεια.

Οι δύο ηθοποιοί αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις και κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, τη φετινή σεζόν, επέστρεψε δυναμικά μέσα από την καθημερινή σειρά «Σασμός», ενώ ο σύζυγός της, Γιάννης Νταλιάνης, παίζει στη «Σκοτεινή θάλασσα» και την «Αγάπη παράνομη», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 15 Ιανουαρίου.

Μπαμπάς και κόρη στην ίδια σειρά

Παρακολουθώντας το πρώτο επεισόδιο της νέας  τηλεοπτικής σειράς «Αγάπη παράνομη», που κάνει πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες, στους τίτλους των ονομάτων των μικρών παιδιών που κρατούν βασικούς ρόλους μού κέντρισε το ενδιαφέρον το όνομα Έλλη Νταλιάνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iefimerida.gr, πρόκειται για την μικρότερη κόρη των ηθοποιών Μαριλίτας Λαμπροπούλου και Γιάννη Νταλιάνη -το ζευγάρι έχει ακόμα μία μεγαλύτερη κόρη-, η οποία θέλησε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Στην τηλεοπτική σειρά η νεαρή Έλλη υποδύεται τη μικρή κόρη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και του Νίκου Ψαρρά και κρίνοντας από το πρώτο επεισόδιο, η Έλλη Νταλιάνη έχει μπρίο και καλλιτεχνική φλέβα.