Σοκ στη Ρόδο: 6χρονος βρήκε σύριγγα στο προαύλιο του νηπιαγωγείου

Μητέρα κατήγειλλε ότι ο 6χρονος γιος ενώ έπαιζε στο προαύλιο του 21ου Νηπιαγωγείου Ρόδου, βρήκε μια χρησιμοποιημένη σύριγγα καθώς το σχολείο δυστυχώς έχει μετατραπεί σε άντρο διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της μητέρας του 6χρονου, το παιδί βρήκε τη τη σύριγγα στα κάγκελα του σχολείου, την πήρε στα χέρια του να την περιεργαστεί, από την πλευρά που βρίσκεται το έμβολο και όχι από την μεριά της βελόνας ωστόσο η έγκαιρη αντίληψη της δασκάλας, είχε ως αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το νηπιαγωγείο έχει γίνει στέκι ναρκομανών

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 7 Μαΐου και η μητέρα μέσω της εφημερίδας «Δημοκρατική» ζητά από όλους τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προστατέψουν τα παιδιά, που έχουν άγνοια κινδύνου.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, κάνουν καθημερινά ό,τι μπορούν καθαρίζοντας πριν έρθουν τα ανυποψίαστα παιδιά, τον προαύλιο χώρο από τα σύνεργα των χρηστών, όπου, όπως προκύπτει από τα ευρήματα, έχουν μετατρέψει το νηπιαγωγείο σε στέκι όπου συγκεντρώνονται τις βραδινές ώρες.

Χρησιμοποιημένες σύριγγες, ματωμένα χαρτομάντηλα, κουτάλια και κεριά είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο στο εν λόγω σχολείο και όλοι ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες να παρέμβουν για την προστασία των παιδιών.