Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: 15χρονη έδωσε εντολή να ξυλοκοπήσουν και να πνίξουν 16χρονη

Μια απίστευτη ιστορία εκδίκησης και μίσους που ευτυχώς δεν κατάληξε σε τραγωδία με πρωταγωνίστρια και θύματα ανήλικους μαθητές ήρθε στο φως προκαλώντας σοκ.

Η απίστευτη υπόθεση ξυλοδαρμού 16χρονης

15χρονη «ναύλωσε» τέσσερις περίεργους τύπους για να σπάσουν στο ξύλο και να επιχειρήσουν να πνίξουν μια 16χρονη, πιθανότατα για λόγους αντιζηλίας, αποκαλύπτει το protothema.gr.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στον πεζόδρομο της Ερμού και είχε ως αποτέλεσμα η 16χρονη και δύο φίλοι της που τη συνόδευαν να μεταφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό από το ξύλο που δέχτηκαν από τους 4 «μπράβους» της 15χρονης.

Η ανήλικη αναζητείται καθώς έχει ταυτοποιηθεί ενώ οι τέσσερις μυστήριοι τύποι που έλαβαν την φρικτή εντολή από τη μαθήτρια αναζητούνται καθώς κανείς δεν τους αναγνώρισε.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου. Η μαθήτρια που είναι γεννηθείσα το 2004 βρισκόταν στον πεζόδρομο της Ερμού μαζί με δυο φίλους της γεννηθέντες το 1993 και το 2003. Ξαφνικά, πετάχτηκε μπροστά της η 15χρονη και αφού την κοίταξε στα μάτια, έδωσε εντολή στους τέσσερις περίεργους άνδρες που στέκονταν πίσω της να επιτεθούν στο κοριτσάκι. Και το έκαναν. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λιγοστών διερχόμενων, όρμησαν πάνω της και άρχισαν να την δέρνουν ανελέητα ενώ προσπάθησαν και να την πνίξουν. Άγριο ξύλο έφαγαν και οι δύο φίλοι της μαθήτριας. Οι δράστες αμέσως μετά την πράξη τους εξαφανίστηκαν, μαζί με την εντολέα τους ενώ τα θύματα μετεφέρθησαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για τις πρώτες βοήθειες.

Στην κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα η 16χρονη περιέγραψε το σκηνικό και είπε ότι γνώριζε πολύ καλά την 15χρονη όμως όπως ισχυρίστηκε δεν μπορεί να φανταστεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την ακραία ενέργεια.

Πηγή: Protothema.gr