Σοκάρει φίλη της μητέρας της 6χρονης Αμέλια: «΄Έτρωγε ξύλο, ας ανοίξουν στόματα»

Σοκάρει φίλη της μητέρας της 6χρονης Αμέλια: «΄Έτρωγε ξύλο, ας ανοίξουν στόματα»

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα στην μικρή Αμέλια, η οποία πνίγηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία Καλαμακίου Κορινθίας.

«Το μεσημέρι (σσ. της Παρασκευής) έγινε η κηδεία της Αμέλιας, μίλησε και με την γυναίκα του εκείνη την ώρα και πριν πάει. Είχαν μεταβεί όλα του τα αδέρφια για να είναι στην κηδεία της μικρής, η οποία κηδεύτηκε στο χωριό της μητέρας του 42χρονου, στο Ελμπασάν. Μιλούσαμε πάνω από μιάμιση ώρα. Έκλαιγε και μου έλεγε “Θέλω να πεθάνω, έχασα το παιδί μου”», δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της εξάχρονης.

«Έτρωγε ξύλο, ας ανοίξουν στόματα»

«Έλεγε πάρα πολλά ότι δεν ήταν καλά μαζί του, ότι δεν περίμενε να το κάνει αυτό, καθότανε και έπινε. Την προηγουμένη μέρα είχαν πάει σε μια βάφτιση και καθόταν και έπινε. Ήταν σε άθλια κατάσταση. Της δώσανε ηρεμιστικά και δεν την είχαν πιάσει… Έλεγε γιατί, γιατί το παιδάκι μου… Τι έφταιξε το παιδάκι μου, γιατί το έκανε αυτό στο παιδάκι μου και δεν το έκανε σε εμένα», λέει φίλη της μητέρας της εξάχρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και συνεχίζει: «Έφυγε ένα αγγελούδι ας βοηθήσουμε τη μητέρα. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν εκεί πέρα στο χωριό. Ότι είχε περάσει άθλιες καταστάσεις. Ότι έτρωγε ξύλο. Δεν είχε ούτε ρεύμα. Το γάλα του παιδιού πήγαινε και το ζέσταινε στη γειτόνισσα».

«Η συνάντηση αυτή δεν ήταν προγραμματισμένη. Ήρθε και μου λέει…”Θα πάρω το παιδί σήμερα γιατί είμαι σπίτι”. Δεν τον περίμενα», είχε δηλώσει η μητέρα της εξάχρονης που τον τελευταίο καιρό δεν ζούσε μαζί με τον σύζυγο της.

Παραμένουν τα ερωτηματικά

Η Αμέλια βρέθηκε νεκρή κάτω από την καρίνα μιας βάρκας στη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι Κορίνθου. Ο πατέρας δήλωνε ότι το παιδί του γλίστρησε μέσα από το σωσίβιο και χάθηκε στο βυθό, ενώ ο ίδιος δε μπορούσε να βουτήξει, καθώς υποφέρει από άσθμα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πώς γίνεται ένας πατέρας να μην προσπαθεί να σώσει το παιδί του, γιατί το έβαλε για μπάνιο μετά το φαγητό, για ποιο λόγο πήγαν για κολύμπι σε ερημική παραλία, γιατί ενημέρωσε τις αρχές 23 λεπτά, μετά τον εντοπισμό του παιδιού από έναν ψαροντουφεκά.

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Φανούριος: Ο βίος, το αληθινό του όνομα και η ιστορία πίσω από την «αμαρτωλή μητέρα» του

Αλεποχώρι: «Θα χρειαστεί χειρουργεία, έχει πολλά σκάγια πάνω του», λέει η μητέρα του 14χρονου

Η συνήθεια που εκτοξεύει την παχυσαρκία στην εφηβεία – Και δεν είναι το φαγητό