Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας το Σωματείο “ΕΛΠΙΔΑ” προσφέροντας και είδη NEF NEF Homeware

Στην πρώτη γραμμή της προσφοράς και της στήριξης εκείνων που έχουν ανάγκη βρίσκεται για ακόμα μια φορά το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Με πρωτοβουλία της Προέδρου του κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, ο Σύλλογος απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός».

Από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας, που προκάλεσε βιβλικές καταστροφές στην Θεσσαλία, η κυρία Βαρδινογιάννη επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη κύριο Κώστα Αγοραστό, καθώς και με τοπικούς φορείς, διαβεβαιώνοντάς τους πως θα είναι στο πλευρό τους.

Με την υποστήριξη μελών του ΔΣ του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και εταιρειών που έσπευσαν να στηρίξουν την πρωτοβουλία, εστάλησαν είδη για να καλύψουν τις πρώτες ανάγκες των κατοίκων της Θεσσαλίας που από την μια στιγμή στην άλλη
έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.

«Σας σκέφτομαι πάρα πολύ και θέλω να ξέρετε πως είμαστε πάντα δίπλα σας.
Συμπάσχουμε μαζί σας. Σε όλες τις δυσκολίες που περνά η χώρα μας προσπαθώ
πάντα να είμαι εκεί. Αν ο καθένας από εμάς μπορεί να βοηθά, πρέπει να το
κάνουμε και πρέπει να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι. Εύχομαι τα πράγματα να
πάνε καλύτερα. Εγώ είμαι πάντα δίπλα σας, κοντά σας και σας στέλνω την αγάπη
μου» είπε η κυρία Βαρδινογιάννη σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη κύριο Αγοραστό.

«Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ και η Πρόεδρος Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία εμπνέει
κοινωνικές αξίας και ανθρώπινα ιδεώδη μας βοήθησε μόνη της από την πρώτη
στιγμή ήταν στο πλευρό των ανθρώπων και θέλω να την ευχαριστήσω εκ μέρους
όλων όσοι θα έχουν ευεργεσία αυτή. Ταυτόχρονα η πράξη αυτή είναι σύμβολο
αλληλεγγύης, είναι πράξη αγάπης, δίνει δύναμη ανθρωπιάς και κουράγιο να
ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες στιγμές», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
κύριος Κώστας Αγοραστός.

Το μήνυμα της NEF-NEF

Όλοι εμείς εδώ στη NEF-NEF, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και μέσω πιστοποιημένων ιδρυμάτων, συνεχίζουμε να στηρίζουμε ευπαθείς ομάδες και συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και της Προέδρου του, κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, χαιρετήσαμε την πρωτοβουλία στήριξης των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία «Ιανός», αποστέλλοντας είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας των έκτακτων καιρικών συνθηκών και των αναγκών που προέκυψαν, συνεισφέραμε με την παροχή κλινοσκεπασμάτων, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας και στην αντιμετώπισης της κρίσης.

Θερμά συγχαρητήρια από όλη τη NEF-NEF στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για τη συγκεκριμένη δράση και την αμέριστη συμπαράστασή τους στους πληγέντες. #νοιαζόμαστε #wecare