Στον εισαγγελέα 14χρονη που διέδωσε στο σχολείο «ροζ» βίντεο με 15χρονη συμμαθήτριά της

Πληθαίνουν τα περιστατικά bullying μέσω διαδικτύου και social media, με θύματα εφήβους, οι οποίοι φαίνεται πως ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα τέτοιων περιστατικών.

Αυτή τη φορά θύμα έπεσε μια 15χρονη, της οποίας οι ερωτικές περιπτύξεις είχαν καταγραφεί σε βίντεο που αργότερα κυκλοφόρησε στα κινητά τηλέφωνα φίλων και συμμαθητών της.

Αναπόφευκτα το συμβάν έφτασε στα αυτιά των γονιών της, οι οποίοι έκαναν καταγγελία στον εισαγγελέα, με αποτέλεσμα μια 14χρονη συμμαθήτρια της κοπέλας να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Ωστόσο, η 15χρονη άλλαξε σχολείο, προκειμένου να αποφύγει την κατακραυγή των συμμαθητών της και να διαφυλάξει την ψυχολογία της. Το βίντεο, όμως, αυτό κυκλοφόρησε και στο νέο σχολείο, όταν μια άλλη συμμαθήτριά της το κοινοποίησε στους νέους συμμαθητές, με αποτέλεσμα ο εφιάλτης να μην παίρνει τέλος.

Ο αγώνας, λοιπόν, των γονιών συνεχίστηκε και νέα δικογραφία σχηματίστηκε έναντι της 14χρονης που μοίρασε σε όλους το βίντεο.

Αυτή τη στιγμή η εισαγγελέας έχει παραπέμψει την 14χρονη στον ανακριτή και η αστυνομία χτυπά καμπανάκια και καλεί τους γονείς να αφυπνίσουν τα παιδιά τους.

Διαβάστε ακόμα: Τι πρέπει να κάνει ένας έφηβος αν πέσει θύμα διαδικτυακού εκφοβισμού.