Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα προσφέρουν υποτροφίες για το επόμενο σχολικό έτος

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα προσφέρουν υποτροφίες για το επόμενο σχολικό έτος

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάδειξης της Αριστείας και γιορτάζοντας 100 χρόνια από την ίδρυσή τους, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα παρέχουν τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους άριστους μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και International Baccalaureate να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του σχολείου το επόμενο σχολικό έτος 2017-18.

Για το σκοπό αυτό, διοργανώνουν γραπτές εξετάσεις για την επιλογή των υποτρόφων την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στις 11:00 το πρωί στα Εκπαιδευτήρια Δούκα (οδός Μεσογείων 151, Μαρούσι). Μετά την αξιολόγηση των γραπτών, πραγματοποιείται συνέντευξη των επικρατέστερων υποψηφίων με την Επιτροπή Υποτροφιών του Σχολείου, όπου συνυπολογίζονται εκπαιδευτικά και κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια.

Προσφέρονται Υποτροφίες Υψηλής Ακαδημαϊκής Επίδοσης - Υποτροφίες Αθλητικής, Πολιτιστικής & Μαθητικής Διάκρισης - Υποτροφίες σε παιδιά αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με ποσοστό 100% - 50% - 30% ανάλογα με την επίδοση των υποψηφίων στις γραπτές εξετάσεις και στη συνέντευξη που θα ακολουθήσει.

Οι μαθητές που θα συμμετέχουν στις εξετάσεις και δεν προκριθούν για υποτροφία, θα έχουν τη δυνατότητα, μετά από αξιολόγηση βαθμολογίας και προσωπική συνέντευξη, να διεκδικήσουν Επιβράβευση Αριστείας (-15% για την επόμενη σχολική χρονιά 2017-2018), με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων του Σχολείου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.
Για την υποβολή των αιτήσεών σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στο 210 6186000 (εσωτ. 0102) ή στο http://www.doukas.gr/ipotrofies.

Το πρόγραμμα Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έχει βραβευθεί από τα Education Business Awards 2016, στην κατηγορία «Επιβράβευση της Αριστείας».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.