Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα προσφέρουν υποτροφίες για το επόμενο σχολικό έτος

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάδειξης της Αριστείας και γιορτάζοντας 100 χρόνια από την ίδρυσή τους, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα παρέχουν τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους άριστους μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και International Baccalaureate να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του σχολείου το επόμενο σχολικό έτος 2017-18.

Για το σκοπό αυτό, διοργανώνουν γραπτές εξετάσεις για την επιλογή των υποτρόφων την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στις 11:00 το πρωί στα Εκπαιδευτήρια Δούκα (οδός Μεσογείων 151, Μαρούσι). Μετά την αξιολόγηση των γραπτών, πραγματοποιείται συνέντευξη των επικρατέστερων υποψηφίων με την Επιτροπή Υποτροφιών του Σχολείου, όπου συνυπολογίζονται εκπαιδευτικά και κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια.

Προσφέρονται Υποτροφίες Υψηλής Ακαδημαϊκής Επίδοσης – Υποτροφίες Αθλητικής, Πολιτιστικής & Μαθητικής Διάκρισης – Υποτροφίες σε παιδιά αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με ποσοστό 100% – 50% – 30% ανάλογα με την επίδοση των υποψηφίων στις γραπτές εξετάσεις και στη συνέντευξη που θα ακολουθήσει.

Οι μαθητές που θα συμμετέχουν στις εξετάσεις και δεν προκριθούν για υποτροφία, θα έχουν τη δυνατότητα, μετά από αξιολόγηση βαθμολογίας και προσωπική συνέντευξη, να διεκδικήσουν Επιβράβευση Αριστείας (-15% για την επόμενη σχολική χρονιά 2017-2018), με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων του Σχολείου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.
Για την υποβολή των αιτήσεών σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στο 210 6186000 (εσωτ. 0102) ή στο http://www.doukas.gr/ipotrofies.

Το πρόγραμμα Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έχει βραβευθεί από τα Education Business Awards 2016, στην κατηγορία «Επιβράβευση της Αριστείας».