Τα ωραιότερα αρώματα για μικρούς και μεγάλους από το ηλεκτρονικό αρωματοπωλείο που κάνει πάταγο!

Το Aromagic πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό αρωματοπωλείο που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο και παρόλο το λίγο χρονικό διάστημα λειτουργείας του έχει αφήσει ευχαριστημένους πελάτες σε όλο το πανελλήνιο! Ενώ ήταν μια από τις υποψήφιες ηλεκτρονικές επιχειρήσεις για βράβευση στο shopping awards το 2022!

Στο Aromagic θα βρείτε πιστοποιημένα αρώματα τύπου γαλλικής προέλευσης και καλλυντικά όλων των γνωστών brands

Αυτή την στιγμή το Aromagic έχει γύρω στους 5.000 κωδικούς προϊόντων ενώ το stock του ανανεώνεται με νέα καλλυντικά και αρώματα καθημερινά! Κάποια από τα πιο γνωστά brands καλλυντικών που θα βρείτε στο Aromagic είναι η Golden Rose, η Elixir, η Wet n Wild, η Md Professionnel και η Revolution! Ενώ πρόσφατα προστέθηκαν και προϊόντα της Mua και της Mon Reve!

Αναφορικά με μάρκες αρωμάτων θα βρείτε πάνω από 40 κορυφαίες μάρκες όπως είναι η Dolce & Gabbana, Gucci, Hugo Boss, Lancome και άλλες! Τέλος σύντομα στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα προστεθούν κρέμες σώματος-body lotion, body oils και body scrubs! Αξίζει να σημειωθεί ότι το stock ανανεώνεται καθημερινά ανάλογα με την ζήτηση των πελατών!

Αναφορικά με τις πληρωμές μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας πληρώνοντας με ασφάλεια με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και Discover μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής πληρωμής «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank.