Αρχική Βιβλία Τα πρώτα παιδικά βιβλία STEM στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Τα πρώτα παιδικά βιβλία STEM στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Από τις εκδόσεις Ψυχογιός, μόλις κυκλοφόρησε μια σειρά με απίθανα εικονογραφημένα βιβλία STEM για παιδιά, με πολλές σημαντικές πληροφορίες στο πνεύμα της εκπαίδευσης STEM. Σκοπός των βιβλίων αυτών που ξεχωρίζουν για την προσεγμένη εικονογράφιση, τη μοντέρνα αισθητική και το καλογραμμένο κείμενο είναι να εισάγουν τα παιδιά στη μαγεία της μάθησης μέσα από ένα διαδραστικό και άκρως ψυχαγωγικό τρόπο.

Ξεφυλλίζοντάς τα βιβλία της σειράς οι λιλιπούτειοι αναγνώστες θα ανακαλύψουν τη φιλοσοφία STEM στην άνεση του σπιτιού τους και θα τους δοθεί το κίνητρο να αποδείξουν εμπράκτως όλα όσα διάβασαν στις σελίδες των βιβλίων, αξιοποιώντας τις προτεινόμενες δραστηριότητες που υπάρχουν σε κάθε βιβλίο.

Τι είναι η εκπαίδευση STEM

Το “STEM” είναι μια προσέγγιση στην Εκπαίδευση που σχεδιάζεται ώστε στη διδασκαλία των Μαθηματικών και των Φυσικών Επιστημών, που είναι ζωτικής σημασίας για μια βασική κατανόηση του σύμπαντος, να εισαχθούν οι Τεχνολογίες και η Επιστήμη των Μηχανικών, που αποτελούν για τον άνθρωπο τα μέσα αλληλεπίδρασης με το σύμπαν. Το STEM παρέχει ευκαιρίες για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ενθαρρύνοντας τα παιδιά να απαντούν σε ερωτήματα και να εμπλέκονται σε παιγνιώδεις δραστηριότητες με θέματα την επιστήμη, τα μαθηματικά, τη μηχανική και την τεχνολογία.

Γνωρίστε τα βιβλία της σειράς

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα βιβλία της σειράς και να μάθετε περισσότερα για τη καινοτόμα εκπαιδευτική φιλοσοφία που υποστηρίζουν πατώντας εδώ. Στα συν της επιλογής το γεγονός ότι κοστίζουν μόλις 4,95€ έκαστο. Ένα υπέροχο δώρο για τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών αλλά και για τις ώρες που τα παιδιά έχουν ελέυθερο χρόνο και δεν θέλετε να μένουν κολλημένα στο tablet ή τον υπολογιστή.  Με το βιβλίο της Μηχανικής τα παιδιά κατανοούν τις απλές και σύνθετες μηχανές και τη λειτουργία τους και ντιλαμβάνονται έτσι τη χρησιμότητα των καθημερινών μηχανών, με το βιβλίο των Μαθηματικών  μαθαίνουν, μέσα από τις δραστηριότητες, να σκέφτονται αλγοριθμικά. Τα μαθηματικά γίνονται ελκυστικά, αφού είναι μέρος της βιωματικής μάθησης. Τέλος, με το βιβλίο της Τεχνολογίας τα παιδιά μένουν συνεχώς ενημερωμένα για τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter