Τέμπη: «Μιλάω στις φωτογραφίες της. Δεν θα ξανάρθει» γιαγιά με λυγμούς μιλά για την εγγόνα – Η μαρτυρία για τις 20χρονες δίδυμες

Δεκάδες είναι οι τραγικές ανθρώπινες ιστορίες που γίνονται γνωστές καθημερινά μετά το δυστύχημα από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Τα θύματα άφησαν πίσω τους πόνο σε οικογένειες, συγγενείς και φίλους που καλούνται να συνεχίσουν τη ζωή χωρίς τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Συγκινήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στη σημερινή εκπομπή του όταν άκουσε μια γιαγιά να περιγράφει πώς βιώνει τον χαμό της εγγονής της στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη. 

«Μιλάω στις φωτογραφίες της. Δεν θα ξανάρθει»

«Δεν υπάρχει στιγμή που να μην σκέφτομαι τα παιδιά που έφυγαν. Όχι μόνο το δικό μου παιδί» είπε η γιαγιά.

«Μέχρι να πεθάνω, δεν θα το ξαναδώ. Είναι δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο. Και για τη μανούλα της είναι δύσκολο. Μιλάω στις φωτογραφίες.

Πού ήταν εκείνος ο σταθμάρχης; Ούτε ο σταθμάρχης έπρεπε να φύγει από τη θέση του. Παρηγοριά θα μου δώσει μόνο ο Θεός. Το νιώθω κοντά μου το παιδί, πρέπει να έχεις πολλή μεγάλη πίστη. Ήταν τυχερό να το πάθουν τα παιδιά.

Η ζωή τους έδωσε ραντεβού εκείνη τη μέρα, ήταν το γραμμένο, δεν έχω να κατηγορήσω κανέναν», είπε, μεταξύ άλλων, η γιαγιά που έχασε το εγγόνι της στα Τέμπη.

Η μαρτυρία γυναίκας που τραυματίστηκε στο μοιραίο τρένο: «Καμάρωνα τις δίδυμες που έβγαζαν φωτογραφίες»

Η μαρτυρία στο Πρωινό μιας γυναίκα, της κας Ελένης, που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη συγκλονίζει. Η ίδια τραυματίστηκε από τη σύγκρουση, ενώ ραγίζουν καρδιές τα λόγια της για τα δίδυμα κορίτσια, τις 20χρονες Θώμη και Χρύσα, που έχασαν τη ζωή τους εκείνο το βράδυ.

«Θυμάμαι αυτά τα κοριτσάκια τα δύο, έβγαζαν φωτογραφίες στον Παλαιοφάρσαλο, κούκλες ήταν. Είμαι μάνα και τα καμάρωνα τα κορίτσια. Καθόμουν εκεί και τα χαιρόμουν όλα τα παιδάκια, στα πανεπιστήμιά τους πήγαιναν.”

Διαβάστε επίσης:

Αμαλιάδα: Πυροβόλησε την 10χρονη αδελφή του με καραμπίνα – Μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο

Αρκιοί: Ο μικρός Άγγελος δεν θα κάνει παρέλαση μόνος – Η έκπληξη από μαθητές της Βούλας

Μάνη: «Το έμαθα στον 6ο μήνα. Θέλω να το υιοθετήσω» λέει η μητέρα της 13χρονης που γέννησε το παιδί του βιαστή της

Η Ελλάδα παραμένει στις πρώτες θέσεις της Παιδικής Παχυσαρκίας στην Ευρώπη – Το εθνικό πρόγραμμα πρόληψης και καταπολέμησης