Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του 11χρονου Παναγιώτη – «Ήπιε το φάρμακο, γύρισε το κεφαλάκι του και αυτό ήταν»

Η οικογένεια του 11χρονου Παναγιώτη που “έσβησε” ξαφνικά από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα ενώ νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου με υψηλό πυρετό δεν μπορεί να πιστέψει πώς από την μια στιγμή στην άλλη χάθηκε το μοναχοπαίδι της οικογένειας.

Η θεία του παιδιού μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR για τις τελευταίες στιγμές του 11χρονου. Όπως τόνισε είχαν ενημερωθεί ότι η υγεία του Παναγιώτη βελτιωνόταν ώσπου ξαφνικά συνέβη το τραγικό.

Ειδικότερα, η θεία του παιδιού δήλωσε «Πήγαινε καλύτερα. Σήμερα το πρωί (χθες) με παίρνει η αδερφή μου στο σπίτι και μου λέει ο Παναγιώτης μας έπεσε σε κώμα» είπε η θεία του άτυχου αγοριού. Είχε ανεβάσει 40 πυρετό, του έδωσε η αδερφή μου ένα φάρμακο, πίνει το φάρμακο και γυρίζει το κεφαλάκι του και αυτό ήταν» είπε η γυναίκα συγκινημένη. » 

Δείτε πώς περιέγραψε η θεία τις τελευταίες στιγμές του 11χρονου

https://www.star.gr/video/eidiseis=491445

Τι έδειξε η νεκροψία

Το απόγευμα της Τετάρτης εκδόθηκε το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τη νεκροψία-νεκροτομή του 11χρονου. Το πόρισμα έδειξε πως ο μικρός πέθανε από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα και θα διενεργηθούν επιπλέον εξετάσεις για να διερευνηθεί το στέλεχος του ιού που την προκάλεσε.

Σήμερα η κηδεία του 11χρονου

Αυτή την ώρα οι συγγενείς αποχαιρετούν τον 11χρονο Παναγιώτη στο ναό Υπαπαντής του Χρηστού, στο Διμήνι. Η οικογένεια επιθυμεί τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Kόσμου.