Τι γυρεύουν οι ήρωες της Disney στην μπανιέρα;

Το μπάνιο λίγο πριν το βραδινό ύπνο αποτελεί μια ιεροτελεστία για όλα τα παιδιά από την πρώτη στιγμή της γέννησής τους.

Βέβαια, μπορεί για πολλά πιτσιρίκια το βραδινό μπάνιο να είναι η αγαπημένη στιγμή της ημέρας καθώς αδημονούν να παίξουν με το νερό που τα χαλαρώνει και τα βοηθά να κοιμούνται ευκολότερα, εντούτοις υπάρχει και μια κατηγορία παιδιών που κάθε άλλο παρά χαίρεται στο άκουσμα της φράσης “Ώρα για μπάνιο!“.

Αν δίνετε τη μάχη της μπανιέρας με το δικό σας πιτσιρίκι και κυριαρχούν οι φωνές και τα νεύρα στην προσπάθεια κάθε πλευράς να περάσει το δικό της αίτημα, τότε πρέπει να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να διαβάσετε προσεκτικά πώς εφεξής το μπάνιο θα γίνει μια ευχάριστη δραστηριότητα.

Η Proderm, κυρίαρχος της περιποίησης της ευαίσθητης βρεφικής και παιδικής επιδερμίδας για ακόμη μια φορά καινοτομεί και έρχεται να μετατρέψει τη καθημερινή ρουτίνα των παιδιών σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι βγαλμένο από τον μαγικό κόσμο της Disney, με σαπουνάδες και υπέροχα αρώματα!

Δεν θα ήταν τέλειο αν τα Star Wars ή οι πρωταγωνιστές από το Frozen (Ψυχρά κι Ανάποδα) που τόσο πολύ αγαπούν τα παιδιά, κατάφερναν να εμφανιστούν ως δια μαγείας στη μπανιέρα, αναλαμβάνοντας να φέρουν εις πέρας το μπανάκι του λιλιπούτειου φίλου τους;

Η Proderm, η εταιρεία που εμπιστεύονται οι Ελληνίδες μητέρες για την περιποίηση του μωρού τους, δημιούργησε τη σειρά σαμπουάν και αφρόλουτρων Disney που θα κατακτήσει τις καρδιές των παιδιών από τη πρώτη κιόλας δοκιμή.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία των προϊόντων Proderm  που προσφέρουν την μέγιστη φροντίδα στα μαλλιά και το  δέρμα,  η νέα συλλογή σαμπουάν και αφρόλουτρων, με τις απαλές της συνθέσεις, περιποιείται και φροντίζει τα μαλλιά και την επιδερμίδα των μικρών σας.

Ποιο κοριτσάκι άραγε δε θα ήθελε να μοιράζεται το ίδιο μυστικό περιποίησης των μαλλιών με τις αδερφές Άννα και Έλσα από το Frozen;

Η νέα σειρά της Proderm είναι από τις ιδανικές επιλογές για το μπάνιο των παιδιών μιας και είναι δερματολογικά ελεγμένη, έχει απαλές συνθέσεις, με κατάλληλα επίπεδα pH και δεν περιέχει Parabens.

Ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμα θα αποτελέσουν την ιδανική ευκαιρία για να γίνει το μπάνιο, μια αφορμή για λίγο παραπάνω παιχνίδι πριν πέσει το παιδί για ύπνο. Τα φρεσκολουσμένα μαλλάκια, το δερματάκι που μοσχοβολά καθαριότητα και το αυθόρμητο χαμόγελο ικανοποίησης θα είναι η καλύτερη επιβράβευση για την επιλογή σας!

Δεν θα ήταν υπερβολή αν σας λέγαμε ότι η κλασική φράση “Ώρα για μπάνιο!”, μάλλον πρέπει να επαναδιατυπωθεί ως “Ώρα να παίξεις με τα Star Wars” ή “Ώρα να γίνεις και εσύ μια ηρωίδα του Frozen”.

Διαλέξτε τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών σας από τη σειρά Proderm Disney και κάντε το μπάνιο τους ακόμη πιο διασκεδαστικό!