Το δώρο της Προέδρου της Δημοκρατίας στον Κάρολο – “Εύχομαι να προλάβει να το φορέσει ο εγγονός μου”

Σήμερα το πρωί μετά τη στρατιωτική παρέλαση μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, υποδέχτηκε τον πρίγκιπα της Ουαλίας στο προεδρικό Μέγαρο, η Πρόεδρος, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας χάρισε στον πρίγκιπα της Ουαλίας μια παιδική στολή ευζώνων. Πρόκειται για μια παιδική χειμερινή στολή ευζώνων (ντουλαμάς). Ο Κάρολος ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εξέφρασε την ελπίδα «να προλάβει να τον φορέσει ο εγγονός μου πριν μεγαλώσει».

Σχετικά άρθρα: Η έπαρση της Ελληνικής Σημαίας σήμερα το πρωί στον Ιερό Βράχο

Μετά τη διμερή συνάντηση, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο σύντροφός της Παύλος Κοτσώνης συνόδευσαν τον πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο, και τη Δούκισσα της Κουρνουάλης στην Προεδρική Φρουρά, όπου επιθεώρησαν το τιμητικό άγημα.

Εκεί μάλιστα υπήρχε και μια φωτογραφία του πρίγκιπα Φίλιππου, πατέρα του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, την οποία ο ίδιος είχε χαρίσει στην Προεδρική Φρουρά.

Αφού επιθεώρησαν το τιμητικό άγημα, αξιωματικοί της Προεδρικής Φρουράς περιέγραψαν στον πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα την διαδικασία κατασκευής των ευζωνικών στολών.