Τρίτη 4 Αυγούστου, 05:04
Array
(
    [category] => Αποδράσεις - Ταξίδια
    [link] => https://www.infokids.gr/category/psychagogia/apodraseis-taksidia/
    [id] => 67
)

Το μήνυμα της Σοφίας Ζαχαράκη, λίγη ώρα πριν ανακοινωθούν οι βαθμοί των Πανελλαδικών: «Οι άνθρωποι χρειάζονται ρίζες και φτερά»

Με ένα μήνυμα στο Instagram και μία διαβεβαίωση ,η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη «κλείνει» την αυλαία των Πανελληνίων, μία ανάσα πριν ανακοινωθούν οι βαθμολογίες.

«Αγαπημένα μας παιδιά,

Σε λίγες ώρες θα λάβετε μέσω sms στα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα στελέχη του υπουργείου, τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι εργάστηκαν με επιμονή σύνεση και μέγιστη υπευθυνότητα για αυτό το τεράστιο εγχείρημα. Σε εσάς παιδιά και την οικογένειά σας, θέλω να δώσω πραγματικά τα συγχαρητήρια μου για αυτή τεράστια δύναμη και την αντοχή που γνωρίζω πολύ καλά ότι απαιτείται.

Εμείς το υπουργείο θα συνεχίσουμε συστηματικά να πολλαπλαζιάσουμε τις ευκαιρίες και τις επιλογές, τις εναλλακτικές διαδρομές για την απόκτηση γνώσεων και εφοδίων για την ενδιαφέρουσα αλλά απαιτητική ζωή που ανοίγεται μπροστά σας.

Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα των πανεπιστημίων μας, διασφαλίζοντας ακαδημαϊκή ελευθερία και δημιουργικές σπουδές.

Οι άνθρωποι χρειάζονται ρίζες και φτερά. Εμείς ως πολιτεία πρέπει να γίνουμε ρίζες για να μπορέσετε να ανοίξετε με ασφάλεια τα φτερά σας.

Καλά αποτελέσματα!»

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2025: Βγαίνουν σε λίγες ώρες οι βαθμοί – Οι 3 τρόποι που θα τους μάθετε

Πανελλαδικές 2025: Σήμερα οι βαθμολογίες των υποψηφίων – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ροή Ειδήσεων