«Αγάπη μου γλυκιά, καλό παράδεισο. Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας»: Το μήνυμα του πατέρα στην αδικοχαμένη σύζυγό του και η υπόσχεση που έδωσε

Συγκλονίζει ο ανείπωτος πόνος του τραγικού πατέρα που είδε την οικογένειά του να χάνεται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου όταν ξαφνικά μια Πόρσε που στο τιμόνι της καθόταν ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο οδηγώντας στο θάνατο τέσσερις ψυχές. Η χαρά του ταξιδιού μετατράπηκε σε τραγωδία. Μια στιγμή… και όλα τελείωσαν.

Ο άτυχος πατέρας δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που χτύπησε την πόρτα της οικογένειάς του και του στέρησε την 33χρονη σύζυγό του Αποστολία και τον 3χρονο γιο τους Παυλάκη. Αργά χθες το βράδυ, ο Υπάτιος άφησε ένα συγκλονιστικό μήνυμα αποχαιρετισμού στο χρονολόγιο της συζύγου του στο facebook. Της εκφράζει την αγάπη του και τους δίνει την υπόσχεση ότι κάποτε θα ξανανταμώσουν.

Αγάπη μου γλυκιά, καλό παράδεισο. Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω. Σας λατρεύω“, έγραψε στο χρονολόγιο της Αποστολίας.