«Τον αγαπάω ακόμα»: Η εξομολόγηση της συζύγου του 27χρονου που σκότωσε τον 4χρονο γιο τους και αυτοκτόνησε

Η Ιωάννα Ζαφειροπούλου, είδε τη ζωή της να γκρεμίζεται από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν την Κυριακή 7 Απριλίου 2018, ο 27χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, σκότωσε με καραμπίνα τον 4χρονο γιο τους Βασίλη και εν συνεχεία αυτοκτόνησε στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι.

Ο 27χρονος άφησε σημείωμα, στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο λόγος που τον οδήγησε στη παιδοκτονία, ήταν η απόρριψη από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του δολοφονημένου παιδιού. Ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας κατηγόρησε τη σύζυγό του για εγκατάλειψη.

«Τον αγαπάω ακόμα»: Η σύζυγος του παιδοκτόνου και αυτόχειρα εξομολογείται

Για πρώτη φορά, η Ιωάννα, μίλησε χθες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», για τις δραματικές ώρες που βίωσε μόλις έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν και δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ακόμα αγαπά τον παιδοκτόνο σύντροφό της αν και της λείπει πολύ ο γιος της. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να γίνει για μια ακόμα φορά μητέρα για να δώσει σε ένα άλλο παιδί την αγάπη που είχε για το γιο της και δεν κατάφερε να του χαρίσει.

“Το σύζυγό μου τον ερωτεύτηκα πολύ και του είχα τρελή εμπιστοσύνη”

Ο δράστης και αυτόχειρας όταν ήταν στην ηλικία των 21 ετών γνωρίζει την σύζυγό του Ιωάννα, η οποία εκείνη την εποχή ήταν ανήλικη. Παντρεύονται και η 15χρονη Ιωάννα μένει έγκυος. Ενώ το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο σπίτι στο Χαλάνδρι, η 21χρονη πια μητέρα του παιδιού αποφάσισε να φύγει από το σπίτι αφήνοντας το παιδί της στον πατέρα του. Οι καβγάδες, αλλά και τα βίαια ξεσπάσματά του 27χρονου σε βάρος της Ιωάννας ήταν σχεδόν καθημερινά.

«Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις»

«Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις» έγραψε ο 27χρονος, ζητώντας της στη συνέχεια «ειλικρινή συγγνώμη» για ό,τι έκανε. Ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας μάλλον δολοφόνησε το παιδί του όταν αυτό κοιμόταν, κάτι που εξηγεί και το γεγονός ότι οι γείτονες δεν άκουσαν τους δύο πυροβολισμούς.

«Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδάκι, ένα αγοράκι σαν τον Βασίλη μου»

«Έχω τόση αγάπη μέσα μου που νιώθω έτοιμη να τη δώσω σε ένα άλλο παιδάκι που σίγουρα θα την έχει ανάγκη. Πραγματικά θα μου κάνει κι εμένα πολύ καλό ώστε να μπορέσω να συνεχίσω στη ζωή μου. Καθημερινά πηγαίνω στο μνήμα του παιδιού μου, του μιλάω και ξέρω ότι ο Βασίλης μου θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Αλλά έχω την ανάγκη να κρατήσω και πάλι στην αγκαλιά μου ένα παιδάκι» ανέφερε η μητέρα.