Τραγωδία στο Αγρίνιο: “Έσβησε” 6 μηνών έγκυος

Στο πένθος βυθίστηκε ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής η περιοχή της Κατούνας στο άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου 29χρονης που διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με το agriniosite.gr η 30χρονη Μαρία βρέθηκε νεκρή  στο μπάνιο από τον σύζυγό της. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από τι κατέληξε η γυναίκα καθώς τα ακριβή  αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Κάτοικοι και διασώστης του ΕΚΑΒ ξεσπούν κατά του Κέντρου Υγείας

Κάτοικοι της περιοχής με αφορμή το συμβάν ξεσπούν για το γεγονός ότι το ΚΎ δεν εφημερεύει. Πρόκειται για ένα κτίριο ¨κόσμημα” όπως δήλωσαν στο agriniosite.gr αλλά αν δεν έχει προσωπικό και δεν εφημερεύει δεν έχει νόημα ουσιαστικής ύπαρξης.

Μάλιστα ο έμπειρος διασώστης του ΕΚΑΒ, Βασίλης Καραμάνης αναφέρει σε ανάρτησή του “Σήμερα, 30/04/21, Μεγάλη Παρασκευή στην Κατούνα, “σταυρώθηκε” μια Μάνα με το αγέννητο παιδί της ως άλλος Χριστός. Η αδιαφορία όλων των υπευθύνων για το κέντρο υγείας που παραμένει κλειστό, καλά κρατεί… Κατά τα άλλα, καλό Πάσχα κε δήμαρχε, εμείς στην Κατούνα έχουμε πένθος πάλι Βέβαια κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν το Κέντρο Υγείας εφημέρευε ότι η 30χρονη θα είχε σωθεί . Σίγουρα όμως θα είχε  άμεσης βοήθειας και δεν θα χανόταν πολύτιμος χρόνος μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Διότι όπως αποκάλυψε στο agriniosite.gr o διασώστης του ΕΚΑΒ, Βασίλης Καραμάνης υπήρξαν άλλες περιπτώσεις που κατέληξαν από Αμφιλοχία, Αετό κ.τ.λ εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης και της μη εφημερίας του Κέντρου Υγείας.”

Συγκλονίζουν τα λόγια αποχαιρετισμού γνωστών και φίλων

Μεγάλη Παρασκευή Μαράκι μου έφυγες τόσο απρόσμενα από δίπλα μας γεμίζοντας μας τεράστια θλιψη εμάς αλλά και τον Βασίλη σου , τον Βασίλη μας . Μόλις 29 ετών που σε λίγους μήνες θα γινόσουν μανούλα …τόσο άδικα …χιλιάδες τα γιατί …

Θα είσαι πάντα στην σκέψη όλων μας. Δεν υπάρχουν λόγια ,δεν έχω …για σένα , για το ……αγέννητο αγγελούδι σου …. Καλό παράδεισο να έχεις Μαρία Κιοσεντερλη .
Καλό κουράγιο Βασίλη μου . (Bill Bouboulis )

Ευχαριστούμε πολύ τους διασώστες του ΕΚΑΒ που πραγματικά πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο για να σώσουν το κορίτσι αυτό , στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης της.
Λυπάμαι για ακόμη μια φορά Για το οχτάωρο Κέντρο Υγείας Κατούνας . Μετά τις 2 το μεσημέρι απλά περιμένουμε να πεθάνουμε .
Ντροπή και στην 6η ΥΠΕ που δεν επισκέφθηκε ούτε μια φορά το κέντρο υγείας κατουνας και που ποτέ δεν μετέφερε το δίκαιο αίτημα μας στον ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ …
Κύριε Γιαννη Καρβέλη έχετε ευθύνες πολύ μεγάλες
Bill Karamanis σε ευχαριστούμε πολύ για όλα , εσένα και τους συναδέλφους σου .
Σήμερα κατάλαβα πολλά βλέποντας σε να παλεύεις με τον ίδιο τον θάνατο ?