Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Η απίθανη οικογενειακή φωτογραφία με τις κόρες τους “έλιωσε” το Instagram

Γενέθλια είχε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία θέλησε να γιορτάσει την ημέρα αυτή και διαδικτυακά, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μία απίθανη οικογενειακή φωτογραφία. Η Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής έκλεισε τα 37 της χρόνια και στην οικογενειακή ανάρτηση, που ξετρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την οικογένειά της, ευχαριστώντας τον κόσμο και για όλες τις ευχές που δέχθηκε.

Σχετικά άρθρα: Η Βασιλική Μιλλούση μάς δείχνει πώς να χάσουμε εύκολα τα κιλά της εγκυμοσύνης – Δείτε το βίντεο

Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Πανευτυχείς κρατούν το νέο μωρό

“Γεμάτη, ευγνώμων και φυσικά χαρούμενη με τέτοιες αγκαλιές και υπέροχες ευχές από αγαπημένα πρόσωπα αλλά και από ανθρώπους που δεν γνωρίζω! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!” έγραψε χαρακτηριστικά.

Στην επίμαχη φωτογραφία ποζάρει με τον σύντροφό της, Λευτέρη Πετρούνια κρατώντας στην αγκαλιά τους τις δύο κορούλες τους. Μάλιστα, αυτή είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε το πρόσωπο της δεύτερης κόρης τους, η οποία γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Στη γυναίκα της ζωής του ευχήθηκε διαδικτυακά και ο Λευτέρης Πετρούνιας. “Χρόνια Πολλά στο πιο γλυκό πλάσμα του πλανήτη ! Σ’αγαπώ”, έγραψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης, ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε και το 5ο του ευρωπαϊκό χρυσό στους κρίκους.