Βιοlac: Γνωρίστε το βιολογικό γάλα για βρέφη και νήπια που συνδυάζει αγνότητα και υψηλή διατροφική αξία

Μέσα από την ανάγκη να φροντίζουμε εκείνους που αγαπάμε περισσότερο, προσφέροντάς τους το καλύτερο, γεννήθηκε το βιολογικό γάλα  βιοlac.

Το βιοlac διαθέτει μοναδική σύνθεση που συμβάλλει στη σωστή και υγιή ανάπτυξη του παιδιού, χάρη στην υψηλή βιολογική του ποιότητα και τον εμπλουτισμό του με τα πιο κατάλληλα συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ωφέλιμα λιπαρά οξέα και άλλες θρεπτικές ουσίες. Παράγεται, συσκευάζεται και πιστοποιείται στην Ελβετία, η οποία έχει διακριθεί παγκοσμίως* ως χώρα-πρότυπο για την ποιότητα και καθαρότητα του περιβάλλοντός της, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία του βιοlac.

Η υψηλή βιολογική ποιότητα του βιοlac ελέγχεται αυστηρά και πιστοποιείται από τους αρμόδιους Ελβετικούς και Εθνικούς φορείς σε όλα τα στάδια της παραγωγής του, η οποία διακρίνεται για τον απόλυτο σεβασμό στην ευζωϊα των ζώων, την πλήρη απουσία οποιονδήποτε γενετικά τροποποιημένων οργανισμών και φυσικά χωρίς τη χρήση συνθετικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων.
Η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η παραγωγή του βιοlac είναι ο απόλυτος σεβασμός σε όλα όσα η ίδια η φύση προσφέρει και η εμπιστοσύνη στα πρότυπά της. Η φιλοσοφία πίσω από την παραγωγή του είναι η ίδια η βιολογική αντίληψη για τη γεωργία και κτηνοτροφία που σημαίνει «κάντο όπως η φύση, με τα μέσα που παρέχει η φύση».

Κυρίως, μέσα σε κάθε συσκευασία  βιοlac που φτάνει στα χέρια σας κρύβονται περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας στην παιδική και βρεφική διατροφή, τα οποία διαθέτει η Hochdorf Swiss Nutrition A.G., μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές μονάδες γάλακτος της Ελβετίας. Για την παραγωγή του ακολουθούνται πιστά οι πιο πρόσφατες οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και της Ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας για το βρεφικό γάλα, ενώ παράλληλα το βιοlac είναι πιστοποιημένο από τον Ελβετικό Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων bio.inspecta A.G. και γνωστοποιημένο σε ΕΟΦ / ΕΦΕΤ.

Eπιλέγοντας το βιοlac, έχετε επιλέξει ένα βιολογικό γάλα η παραγωγή του οποίου βασίζεται στους αυστηρότερους ελέγχους, σε Ευρωπαϊκά πρότυπα που πληρούν τα υψηλότερα standards της βιολογικής παραγωγικής διαδικασίας και φυσικά στη φροντίδα που η ίδια η φύση προσφέρει.

Σημαντική σημείωση: Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη. Σε περίπτωση που ο θηλασμός είναι ανεπαρκής ή αδύνατος θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί βρεφικό γάλα σύμφωνα με ιατρική συμβουλή.

* 2012 Environmental Performance Index (EPI) Ranking, Yale University

Πού μπορείτε να το βρείτε

‘Το βιολογικό γάλα  βιοlac είναι διαθέσιμο σε όλα τα φαρμακεία και σε επιλεγμένα super markets όπως η αλυσίδα καταστημάτων AB Βασιλόπουλος.’

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.biolac.gr