Χαμόγελο του Παιδιού: Aίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 17χρονης Βερόνικας Μαρίας Κ. – Άφαντη ακόμα η 14χρονη Σεριμπάν Ηλιάνα Κ.

Στις 8/1/2017 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων αδερφών Βερόνικα – Μαρίας Κ. και Σεριμπάν – Ηλιάνας Κ. οι οποίες αναζητούνταν από τις 5/1/2017. Η περιπέτεια της Βερόνικα – Μαρίας Κ. 17 ετών, έληξε σήμερα το πρωί δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Βερόνικα – Μαρία Κ. είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της.
Η Σεριμπάν – Ηλιάνα Κ., 14 ετών, εξακολουθεί να αναζητείται. Ωστόσο, οι γονείς της ανήλικης δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η προβολή της φωτογραφίας της. Ως εκ τούτου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υποχρεούται να την αποσύρει. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποιεί τα στοιχεία των παιδιών που αναζητούνται, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των Αστυνομικών Αρχών και της οικογένειάς τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Βερόνικα – Μαρία και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.