Χαμός σε Γυμνάσιο: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε 3 μαθήτριες – Γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι (video)

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ξυλοδαρμών και βίαιων επιθέσεων στα ελληνικά σχολεία.  Ανάστατη η Ρόδος από τις αγριότητες που καταγράφηκαν σε βίντεο με μαθήτριες ηλικίας 13 και 15 ετών να πρωταγωνιστούν σε συμπλοκή με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε 3 μαθήτριες – Γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι (video)

Η υπόθεση, που έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από μηνύσεις που κατατέθηκαν, σημειώθηκε σε μεγάλο χωριό της ανατολικής πλευράς του νησιού ανάμεσα σε τρεις μαθήτριες: μία 13χρονη, μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου και άλλες δύο αδελφές 15 ετών, οι οποίες ήταν επίσης μαθήτριες στο ίδιο σχολείο αναφέρει η Ροδιακή.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της 15ης Σεπτεμβρίου, εκτός του σχολικού συγκροτήματος όπου φοιτούσαν και οι τρεις ανήλικες μαθήτριες και συγκεκριμένα σε εκδήλωση ελληνικής βραδιάς που είχε διοργανωθεί. Εκεί ενεπλάκησαν αρχικά η 13χρονη με τη μία 15χρονη, ενώ στη συνέχεια όπως προκύπτει από τα βίντεο, στον καυγά ενεπλάκη και η δεύτερη αδελφή.

Πεδίο μάχης η σχολική τάξη

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προηγηθεί απανωτά φραστικά επεισόδια τις προηγούμενες μέρες μέσα στο Γυμνάσιο που φοιτούν τα κορίτσια και έγινε αναφορά στην διεύθυνση του σχολείου, τόσο από την 13χρονη όσο και από τις δύο 15χρονες.

Εκπαιδευτικοί που είδαν το βίντεο που κυκλοφόρησε με το συγκεκριμένο περιστατικό, μιλούν για συμπεριφορές που δεν είχαν ξαναδεί στην πολύχρονη εκπαιδευτική τους θητεία. Οι ίδιοι, επισημαίνουν ότι πολλά από τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία της Ρόδου, ακόμα και από μικρότερες των 12 ετών ηλικίες, έχουν μέσα τους πολύ θυμό και οργή και αντιδρούν οξύθυμα και αντικοινωνικά με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό σε καθημερινή βάση για την εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης:

Aυτοάνοση Θρομβοπενία: Μια σπάνια αλλά αντιμετωπίσιμη αιματολογική διαταραχή

Θέλετε το πρωινό της οικογένειας να περάσει σε άλλη… διάσταση; Σας έχουμε τον τρόπο

Δεν άφησαν μητέρα με δύο παιδιά να ταξιδέψει, γιατί δεν είχε διαβατήρια ή βιβλιάρια υγείας