Χορεύουμε στον Μαραθώνιο Zumbathon και στηρίζουμε τις δράσεις της «Γέφυρας Ζωής» (12/2)

Ένας Μαραθώνιος Zumbathon-Fitness έχει στηθεί με τη συνδιοργανώση της Περιφέρειας Αττικής, την Κυριακή 12 Φεβρουάριου στα Δυτικά της Αττικής, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι» (Ιερά Οδός 154, Αιγάλεω, μετρό Ελαιώνας).

Από τις 12:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ. χορεύουμε μαζί με την Zumba Education Specialist, Loretta Bates, με σκοπό να στηρίξουμε το έργο και τις δράσεις του Εθελοντικού Πολυχώρου για Παιδιά & Νέους με Αναπηρία «Γέφυρας Ζωής».

Μέσω της Γέφυρας Ζωής υποστηρίζονται το χρόνο αρκετές δράσεις για τη φροντίδα και την κοινωνικοποίηση των ατόμων με αναπηρία. Ολόκληρος ο Πολυχώρος επιβιώνει χάρη στις χρηματικές δωρεές του απλού κόσμου και τις χορηγίες, χρηματικές ή σε είδος, εταιρειών που συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό στην ποιοτική κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών που αντιμετωπίζει ο Νέος Εθελοντικός Πολυχώρος για τα παιδιά & Νέους με Αναπηρία που θέτει υπό τη σκέπη του.

Αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη επιτυχία που είχε το 1ο Zumbathon που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2015 και το 2ο Zumbathon το Φεβρουάριο του 2016 για τον ίδιο σκοπό με τη συμμετοχή περίπου 800 ατόμων το καθένα.

«Φέτος, ελπίζουμε να σπάσουμε αυτό το ρεκόρ και να μετατρέψουμε την εκδήλωση σε θεσμό για την Αττική! Ένα θεσμό που θα τιμά τους πολίτες και θα είμαστε περήφανοι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τις άξιες που πρεσβεύουμε και τις ευαισθησίες μας απέναντι στα παιδιά & στους Νέους με Αναπηρία».

Τιμές εισιτηρίων: 17€ στα ταμεία την ημέρα του Ζumbathon
Προπώληση: 12€, Ομαδικά (από 10 άτομα 10€ )
5€ από 7-12 ετών, Δωρεάν για παιδιά έως 6 ετών

Πληροφορίες για τα σημεία προπώλησης εισιτήριων στο τηλ: +30 211 21 43 437