Αρχική Βιβλία Ζωηρά παιδιά: Συμβουλές και πρακτικές λύσεις για την ανατροφή τους

Ζωηρά παιδιά: Συμβουλές και πρακτικές λύσεις για την ανατροφή τους

Πόσες φορές τα ζωηρά παιδιά μας μας έχουν φτάσει στα άκρα; Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί: ουφ γιατί σε εμένα ένα τόσο «δύσκολο» παιδί;

Ωστόσο, στην πραγματικότητα, τα ζωηρά παιδιά χαρακτηρίζονται απλώς από μεγαλύτερη ένταση, ευαισθησία, αντίληψη, επιμονή και δυσκολία προσαρμογής σε νέες καταστάσεις από ό,τι ένα μέσο παιδί.

Μέσα από γλαφυρά παραδείγματα και από ένα διαφορετικό, θετικό πρίσμα, η Mary Sheedy Kurcinka προσφέρει στους γονείς τη συναισθηματική στήριξη που χρειάζονται και προτείνει αποτελεσματικές τεχνικές για το χειρισμό του ζωηρού παιδιού τους.

"Το Ζωηρά Παιδιά είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο. Προτείνει πρακτικές, ουσιαστικές λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς των ζωηρών παιδιών. Η συγγραφέας κατορθώνει να μας καθησυχάσει και να μας ενθαρρύνει".
Ann Ellwood, Διευθύνων Σύμβουλος, Minnesota Early Learning Design

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο για την ιδιοσυγκρασία και τη διαπαιδαγώγηση, που θα πρέπει να υπάρχει στη βιβλιοθήκη κάθε οικογένειας».
Nancy Melvin, Κοσμήτορας, Πανεπιστημιακή Σχολή Νοσηλευτών, Αριζόνα

Εκδόσεις: Διόπτρα

Τίτλος: Ζωηρά παιδιά, Συμβουλές και πρακτικές λύσεις για την ανατροφή τους
Συγγραφέας: Mary Sheedy Kurcinka
Σελίδες: 448
Τιμή (με Φ.Π.Α.): 17,00€
ISBN: 960-364-320-3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.