4 παιδιά κερδίζουν το The Easter Box by Dudettes, ένα πασχαλινό κουτί με χειροτεχνίες και λιχουδιές

Ένα Πασχαλινό κουτί γεμάτο χειροτεχνίες, δημιουργικές ασχολίες, παιχνίδια αλλά και λιχουδιές, που θα φτιάξουν με τα χεράκια τους οι μικροί μας φίλοι, μόλις έφτασε με την υπογραφή των Dudettes.

Easter Box: Χειροτεχνίες, δημιουργίες, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες σε ένα χρωματιστό και χαρούμενο κουτί

Το πολύχρωμο κουτί με πρωταγωνιστή ένα δημιουργικό κουνελάκι, κρύβει μέσα πολλές εκπλήξεις και δημιουργικές ασχολίες. Cut & Glue, Board game με ζάρια & πιόνια, Sketch paper, Δύο ασχολίες για να βάλουν οι μικροί δημιουργοί τη δική τους πινελιά στα αυγά. Μια ειδική κατασκευή με ενσωματωμένες νερομπογιές, για να βάλεις το αυγό σου και να το ζωγραφίσεις & 6 αυγά φελιζόλ με νερομπογιές & stencil πασχαλινά σχέδια.

Highlight: Κάθε κουτί περιλαμβάνει και ένα μείγμα Easy Bake (που δεν περιέχει φοινικέλαιο) για λαχταριστά muffins. Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα 12 απολαυστικά muffins, με την υπογραφή των Μύλων Αγίου Γεωργίου, και παίξτε με τον μικρό ζαχαροπλάστη του σπιτιού.

Το Easter Box είναι διαθέσιμο στο ολοκαίνουριο e-shop CreationsbyDudettes.com, όπου θα βρείτε και την πιο μικρή του εκδοχή καθώς και πολύχρωμες λαμπάδες για να ολοκληρώσετε το πασχαλινό σας δώρο.

Βρείτε το στα social media Instagram @CreationsByDudettes / Facebook @PureDudette ή στο 694 555 8094

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 4 νικητές που θα κερδίσουν το The Easter Box by Dudettes, ένα πασχαλινό κουτί με χειροτεχνίες και λιχουδιές προσφορά του Creationsbydudettes.com. Ειδικότερα, o πρώτος τυχερός θα κερδίσει το Easter Super Craft Box  που περιέχει  Μεγάλο πολυτελούς εκτύπωσης κουτί 25χ25cm, Πακέτο με 6 αυγά φελιζολ με πασχαλινά στενσιλ, χρώματα ζωγραφικής και πινέλο, Egg painting set με βάση βαφής αυγού, νεροχρώματα και πινέλο. Ψαλιδάκι παιδικό, Υγρή κόλλα παιδική, Σακουλάκι με υλικά χειροτεχνίας(συρματα πίπας, ματάκια, πον πον), 2 μικρές καρτέλες πασχαλινά αυτοκόλλητα, Easy bake muffin Μύλων Αγίου Γεωργίου, συσκευασία κανονικού μεγέθους, 2 Cut & Glue δραστηριότητες πολυτελούς εκτύπωσης (καλαθάκι πασχαλινό & προβατάκι), Αφίσα επιτραπέζιο παιχνίδι με συνοδεία από ένα ζάρι και 2 πιόνια και ένα Ασπρόμαυρο μεγάλο πασχαλινό sketch paper για ατελείωτες ώρες ζωγραφικής. Οι υπόλοιποι 3 νικητές θα κερδίσουν  την πιο μικρή του εκδοχή.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 23 Aπριλίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είναι το παιδί σας ένας από τους 4 νικητές που θα κερδίσουν το The Easter Box by Dudettes, ένα πασχαλινό κουτί με χειροτεχνίες και λιχουδιές προσφορά του Creationsbydudettes.com. Ειδικότερα, o πρώτος τυχερός θα κερδίσει το Easter Super Craft Box  που περιέχει  Μεγάλο πολυτελούς εκτύπωσης κουτί 25χ25cm, Πακέτο με 6 αυγά φελιζολ με πασχαλινά στενσιλ, χρώματα ζωγραφικής και πινέλο, Egg painting set με βάση βαφής αυγού, νεροχρώματα και πινέλο. Ψαλιδάκι παιδικό, Υγρή κόλλα παιδική, Σακουλάκι με υλικά χειροτεχνίας(συρματα πίπας, ματάκια, πον πον), 2 μικρές καρτέλες πασχαλινά αυτοκόλλητα, Easy bake muffin Μύλων Αγίου Γεωργίου, συσκευασία κανονικού μεγέθους, 2 Cut & Glue δραστηριότητες πολυτελούς εκτύπωσης (καλαθάκι πασχαλινό & προβατάκι), Αφίσα επιτραπέζιο παιχνίδι με συνοδεία από ένα ζάρι και 2 πιόνια και ένα Ασπρόμαυρο μεγάλο πασχαλινό sketch paper για ατελείωτες ώρες ζωγραφικής. Οι υπόλοιποι 3 νικητές θα κερδίσουν  την πιο μικρή του εκδοχή.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 23η Απριλίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

 • Για το Easter Super Craft Box 

Γεωργία Μπούνταλη

Για το The Easter Box

Λαζάρου Ειρήνη

Μαρία Σιάτου

Βασιλική Φουρλιά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.